Bicykel na sobotu

pridal locco 28.11.2015 o 12:22


Veľmi sa ospravedlňujem, cecky neboli.

Zamestnanci z úradu pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou práve rozhodli, že som úplne v poriadku, aj keď niekomu by sa mohol zdať opak. Cecky, teda čo to trepem, bicyklo z titulky patrí 39-ročnej herečke Keri Russell. A musím sa priznať, že ona patrí medzi moje najobľúbenejšie. Síce som s ňou videl až jeden film, no bol skvelý. Niekam prišla, stretla hentoho, išli na strechu, trochu poštebotali, on priložil blatník na jej puklicu, vznikol život, potom odišla, chlapec vyrástol, neskôr ho hľadali, a nakoniec sa stretli všetci na koncerte v parku. K tomu kopec hudby.

Keby ste náhodou nevedeli, Keri je rozvedená, má dve deti, a momentálne chodí s kolegom Matthew Rhysom. Za zmienku stojí aj jej účinkovanie v seriálovom hite The Americans. To len na okraj, pretože Keri rozhodne nie je celebrita, ktorá sa v pravidelných intervaloch objavuje na stranách bulváru. No čo si budeme klamať, aj dnes sa tu vyskytla vďaka jej vintage bicyklu a odevnému swagu pracovníka v dokoch. Čiže celkom jednoduchý recept, ako na seba upútať pozornosť paparazov. Stoddenku, Hiltonku a Lohanku musí teraz porážať, nakoľko ich finty ako zaujať sú už celkom opozerané. Mám dojem, že aj Khloé Kardashian uvidíme o chviľu brázdiť ulice na podobnom kúsku. Len ju bude každý podozrievať, že jazdí bez sedánky, nakoľko by ju tou riťou celú zaliala. A možno aj zadné koleso. Musím ísť, niečo mi tu pípa, aby som si zobral lieky.

Keri Russell a jej bicyklo v uliciach v New Yorku



Zaradené pod: Celebrity, Keri Russell, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk