Ako býva Ellen DeGeneres?

pridal WonderWoman 29.11.2015 o 22:58


Ukázala to vo svojej novej knižke s názvom Home.

Ellen má akúsi úchylku, alebo skôr záľubu v nehnuteľnostiach.  Za posledných 25 rokov kúpila a zrekonštruovala 15 domov a postupne tak vycibrila svoje dizajnérske schopnosti k dokonalosti. Interiérovému dizajnu sa vraj chcela venovať už od svojich trinástich. Naposledy sa teda dizajnérsky vyšantila na zrenovovanom konskom ranči, kde žije so svojou milovanou Portiou.

„Portia a ja sme kúpili 26 akrový ranč severne od Los Angeles. Prečo? A prečo nie? Mal celkom neuveriteľnú minulosť. Postavil ho William Powell v dvadsiatom storočí ako statok, potom sa z neho stal kléštor, neskôr odvykacie centrum a potom sa doň presťahovali kone (k Portiinmu potešeniu). Bol to neuveriteľný kus majetku, s ôsmimi samostatnými kabínami, niekoľkými stodolami a samozrejme – konskými stajňami. Boli tam tiež tieto nádherné obrovské balvany, roztrúsené okolo. Celé miesto vyzeralo, akoby patrilo na inú planétu.“ Zrenovovať to trvalo Ellen dvanásť mesiacov, ale výsledok podľa mňa fakt stojí za to.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk