Oficiálne spolu

pridal WonderWoman 30.11.2015 o 18:33


Ktorý celebritný párik už netají svoj vzťah?

Tak, podozrenie spred necelého týždňa sa potvrdilo. Gigi Hadid a Zayn Malik sú spolu. Nebola to len jednonocovka, ani Gigi neprehrala žiadnu stávku, v ktorej sa za trest musela vyspať s týmto odfarbeným mladíkom s hnusnými kérkami. Vyvstáva teda otázka: prečo? Prečo má krásna modelka potrebu naraziť si týpka, ktorý by mohol pracovať na kolotočoch v strašidelnom zámku a nemusel by mať žiaden kostým? Alebo dobre, pokúsim sa odsunúť nabok svoje antipatie voči jeho vzhľadu, ale je to skutočne ten pravý pre Gigi?

Zayn totiž len pred troma mesiacmi odkopol svoju snúbenicu, s ktorou bol štyri roky a týždeň pred rozchodom spolu kúpili dom. To nie je veľmi perspektívny partner. Ale Gigi je po a) naivka, ktorá verí, že ho zmení, alebo po b) je jej to jedno, chce si len užiť, alebo po c) celý vzťah len predstierajú, aby si Zayn spravil promo k prípadnému pripravovanému albumu. Kvôli Gigi dúfam, že ´c´ je správne. No a takto ruka v ruke odchádzali v nedeľu ráno z hollywoodskeho klubu The Nice Guy. Človek by povedal, že tam majú vstup len pekní chalani, ale opak je pravdou. Alebo podplatili SBS-kára pri vchode, aby Zayna pustil.

Tak tu ich máme, holubičky.

Mladý Santa?

Gigi asi trošku popila.

Ok ja viem, len si zakrýva oči pred bleskom.

Týpek je zhrozený, s kým Gigi odchádza.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk