Sandra Bullock adoptovala druhé dieťa

pridal kara 2.12.2015 o 15:04


Sandra adoptovala dcérku.

Sandra Bullock je dvojnásobná mama. O svojej adopcii nás informovala na titulke magazínu People, ktorému poskytla aj exkluzívny rozhovor. Nechýba samozejme kopec rodinných fotiek, na ktorých svoju novú dcérku predstavuje svetu. Fotky nafotil Sandrin frajer Bryan Randall, no my máme smolu a neuvidíme ich. Vydanie magazínu totiž vychádza až v piatok a momentálne sú všetky fotky prístupné len pre odberateľov, ktorí platia. Keďže vás veľmi ľúbim a som chorobne zvedavá, pokúsila som sa na pekelnej stránke People magazínu zaregistrovať, no nepodarilo sa. A ani neviem prečo. Aha, viem, majú idiotskú stránku a od nervov si to skoro odniesol môj počítač.

Ale aby som sa vrátila k veci. Sandrina dcérka má 3, 5 roka a volá sa Laila. Sandra ju ešte pred adopciou mala v pestúnskej starostlivosti, no bála sa, že jej status celebrity snahu o adopciu malej Laily prekazí. Tesne pred adopciou totiž musela ísť s malou na pohotovosť, no nejakému fotografovi sa podarilo pristihnúť ju a potom sa snažil fotky malej predať. To sa Sandre vďaka šikovným právnikom podarilo prekaziť. Stačilo to ale na to, aby sa začali šíriť reči o tom, že adoptovala druhé dieťa, no Sandra tieto informácie komentovala nasledovne: „V mojej domácnosti je iba jedno adoptované dieťa a jeho meno je Louis. Keď by som adoptovala druhé dieťa, všetci by ste o tom vedeli. Veľmi jasne by som to dala najavo, a povedala by som: Áno, mám druhé adoptované dieťa! No nateraz je to len Louis.“

Šikovnica šikovná veľmi múdro volila slová, a tak nám v podstate neklamala, keďže v tom čase ešte adopcia nebola úspešne ukončená a malú mala len v pestúnskej starostlivosti. Sandra pre People magazín povedala: „Môžem vám povedať, že tie správne deti prišli do môjho života v ten správny čas.“ Malá vraj vniesla do jej domácnosti plnej lega a Batmana veľa ružovej a glitrov. „Moja rodina je rozmanitá, šialená, milujúca a chápavá. To je rodina.“

Či ako svoju rodinu počíta aj Bryana, s ktorým tvorí pár od augusta, naozaj neviem, no podľa blízkeho zdroja Radar Online bola Sandra od začiatku veľmi priama v tom, že hľadá manžela, s ktorým chce vychovávať deti.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk