Vyťahané ponožky

pridal locco 2.12.2015 o 10:15


A možno aj vagína.

Ako donútiť chlapa, aby sa zaujímal o módu a umenie? Jednoduchá úloha, treba mu rozprestrieť p*ču cez celý monitor. Keby to náhodou nezabralo, treba do toho zakomponovať biele ponožky. Aj tie muži milujú, hlavne ku tmavým nohaviciam a ešte tmavším mokasínam. Lenže ako prilákať ženu? Aha, už viem. Stačí napísať, že navretá puklica z titulky nepatrí Miley Cyrus. A to je celkom šok! V tomto prípade hodila pagáč do placu 28-ročná modelka Lily Donaldson. Túto Angličanku by ste mohli poznať vďaka jej pôsobeniu v medzinárodnom háreme Victoria’s Secret.

Lily zahodila masku slušnej slečinky, a pri fotení do magazínu 032c, sa dosť odviazala. Tým dosť myslím softporno úroveň, lebo miestami jej vykukla aj bradavka. Čiže celé prso. Neviem, aká bola téma tohto fotenia, no hlavnú úlohu v ňom zohrávajú p*čorezky. Rôznych strihov a farieb. Také perfektné nemajú ani dnešné akože speváčky, a taká Ariana Grande sa momentálne od závisti zvíja v kŕčoch. Keďže ja som štandardný úchyl a kultúrny barbar, tak je úplne pochopiteľné, že som na fotkách v galérii žiadne umenie neobjavil. Práve naopak, dospel som len k jedinému záveru. Lily asi chýba párok.

Lily Donaldson pre magazín 032c. Cenzúru odstránite klikom. Hm, stále mám pocit, že sa mi do galérie niečo zapatrošilo. Možno to nájdete







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk