Charlieho Sheena žaluje bývalá snúbenica

pridal kara 4.12.2015 o 22:54


A budete sa čudovať, no kvôli HIV to nie je. Je to ešte väčšia zábava.

Bordel okolo Charlieho Sheena nadobúda stále väčšie a väčšie rozmery. Po žalobách od jeho bývalých sexuálnych partneriek prichádza žaloba od jeho bývalej snúbenice. Tá na neho vytiahla toľko špiny, že normálne neviem, kde mám začať. Tak začnime na začiatku. Charlie a bývalá pornoherečka Brett Rossi sa zoznámili v roku 2013, keď jej Charlie ponúkol 10, 000 dolárov za sex. Brett ponuku prijala a po pár sexuálnych stretnutiach ich vzťah vraj prerástol do romantického. Brett tvrdí, že Charlie jej nepovedal o jeho HIV statuse. Sex mali vraj približne päťkrát, keď našla v kúpeľni jeho lieky a konfrontovala ho. Brett síce tvrdí, že keby jej o tom, že je HIV pozitívny povedal hneď na začiatku, nič by s ním ani nemala, no veľmi jej to neverím, lebo napriek tomu, že už o diagnóze vedela, s ním naďalej mávala nechránený sex.

A čo vzniká nechráneným sexom? No predsa deti. A tak mu Brett oznámila v marci 2014, keď už boli s Charliem zasnúbení, že je tehotná. Myslela si, že ho touto správou poteší, no Charlie vraj neskutočne vybuchol a nakričal na ňu, že keď nepôjde na interrupciu, dokope ju do brucha, kým nepotratí, pretože on nechce retardované dieťa, ktoré bude HIV pozitívne. A tak si Brett nechala dieťa zobrať.

No aj pred zásnubami sa odohralo kopec zaujímavých vecí. Brett bola totiž ešte v čase zásnub (február 2014) stále vydatá za iného muža. Charlie mal raz hysterický záchvat, kričal na ňu a kopal ju, keď mu odmietla dať číslo jej bývalého. Asi mesiac pred zásnubami údajne Brett povedal, že si plánuje najať niekoho, kto jej bývalého zabije, na čo ona našla v jeho telefóne smsky, ktoré potvrdzovali to, že už niekoho najal. Charlie sa jej vyhrážal, že ak to niekomu povie, zhodí to na ňu a postará sa o to, aby skončila vo väzení. O pár týždňov neskôr jej bývalý poslal fotografie záhadného muža, ktorý v noci postáva pred jeho domom. No nezabúdajte, že napriek tomuto všetkému sa s Charliem zasnúbila.

Charlie nie je žiaden anjelik a Brett zvykla dostať aj dobre po papuli. V žalobe uviedla, že jedenkrát jej dokonca priložil zbraň k hlave. Tá síce nebola nabitá, no to Brett nevedela. Ani toto jej nestačilo k tomu, aby od neho odišla. Tento krásny romantický vzťah plný lásky skončil v októbri 2014. Charlie jej z ničoho nič poslal smsku, že s ňou končí. To niesla veľmi ťažko a v novembri sa pokúsila o samovraždu predávkovaním. Keď sa to dozvedel Charlie, poslal jej vraj veľmi milú smsku: „Zaujímavé, že si bývalá študentka na ošetrovateľku nevie vypočítať potrebné množstvo vália na to, aby úspešne spáchala samovraždu.“ Brett to nezvládla a tak sa v decembri pokúsila o samovraždu opäť, pretože sa bála, že ju bude Charlie naďalej psychicky týrať.

Charlieho právnik sa k situácii vyjadril nasledovne: „Charlie Sheen sa má v pláne rázne obhajovať proti žalobe, ktorú podala Scottine Ross (jej skutočné meno). Sme presvedčení, že Charlie zvíťazí v tejto veci a aj v kompenzácii, ktorú od nej bude žiadať.“

Charlie a Brett Rossi kedysi







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk