Jedna veľká šťastná rodina

pridal kara 4.12.2015 o 21:23


Kourtney Kardashian odpustila Scottovi.

To, čo bolo tejto rodine nadelené do zadkov, im bolo odopreté do hláv. Päť mesiacov dozadu si Scott užíval dovolenku v prítomnosti mladej slečny, zatiaľ čo Kourtney sedela doma s deckami. Ani po zverejnení fotiek bulvárom sa neponáhľal domov a pokúsiť sa vyžehliť si to, namiesto toho behal z jednej párty na druhú a chlastal prvú ligu. Uvedomil sa až vtedy, keď Lamar skoro zomrel na predávkovanie. Deň po Lamarovej hospitalizácii teda nastúpil na liečenie. V minulosti na ňom zvykol vydržať tak 5 dní, no teraz sa prekonal a vydržal vyše mesiaca. A to Kourtney stačilo. Všetko je zabudnuté a odpustené.

Blízky zdroj prezradil pre E!News (a nezabúdajte, že stanica E! natáča ich reality show, takže zdroj je asi overený), že Scott a Kourtney tvoria opäť rodinu. Scott sa vraj strašne snaží a pomáha s deťmi, z čoho sú všetci vrátane Kourtney úplne namäkko. No je tu jeden malý problémik v raji – blíži sa Silvester. A bývalý alkoholik Scott sa chystá do Las Vegas do 1OAk klubu „pracovať“. Kluby mu platia za to, že tam príde, ožerie sa, vystrieka pár fliaš šampanského a porozbíja pár pohárov. Teda tak mi to aspoň vyplýva z KUWTK. A to je problém, keďže teraz je už zo Scotta abstinujúci alkoholik. Kourtney sa teda bojí, že v Las Vegas pokušeniu podľahne, no namiesto toho, aby mu dohovorila, nech to zruší, sa tam chystá s ním. Však čo, že je alkoholik a možno do toho zase spadne (tak ako 100x predtým), hlavne, že dostanú zaplatené. Krv Kris Jenner vo svojich žilách nezaprie. Kris mimochodom toto celé podporuje. Na Instagram si šupla fotku so Scottom s popisom, že je jednou z lások jej života a že je neskutočne šťastná, že je otcom jej vnúčat. Asi jej vôbec nevadí, že podvádzal jej dcéru. Do médií totiž vo veľkom rozpráva, ako si každý zaslúži druhú šancu. Akurát, že Scott už ich dostal asi 20. Kourtney sa ale nechá asi ľahko ovplyvniť. Včera pridala na instagram fotku oblohy s veľavravným popisom: Život nie je o čakaní na to, kým prejde búrka, ale o tom, že sa treba naučiť v daždi tancovať.

O tom, že opäť tvoria pár, svedčí aj fakt, že sa pomaly spolu začínajú opäť objavovať na verejnosti. Koncom novembra si vyšli bez detí na obed a pred pár dňami išli spoločne aj s ich synom do obchodu s nábytkom. Jediné šťastie je, že majú veľa peňazí, ich deti budú asi vďaka tomuto všetkému potrebovať veľa terapie… A stavím sa s vami, že do roka bude Kourtney čakať štvrté.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk