Megan to preháňa

pridal locco 5.12.2015 o 9:56


Lebo je už na nerozoznanie od voskovej figuríny.

Byť škaredý a chudobný má jednu obrovskú výhodu, pretože tak trochu nedobrovoľne ostáva človek sám sebou. Nielenže som presvedčený o tom, že mojej tvári by nepomohol ani Nick Riviera zo Simpsonovcov, ale aj keby som náhodou začal rozmýšľať nad chirurgickými či estetickými vylepšeniami, nemám na takúto zábavu peniaze. Takže win-win. 29-ročná herečka Megan Fox je však pravý opak. Ona asi nikdy nebude spokojná so svojou víziou o dokonalosti, preto svoj diár stále vypĺňa mítingami s estetickými chirurgmi, ktorí jej zakaždým urobia z tváre ešte väčšie klzisko.

Megan momentálne prechádza veľmi turbulentným obdobím, ale na nedostatok práce sa rozhodne sťažovať nemôže. Onedlho sa jej nablýskaná tvár objaví aj na televíznych obrazovkách v seriáli New Girl, ktorého piata séria štartuje v januári budúceho roka. Pri tejto príležitosti sa Megan a jej hereckí kolegovia zišli v jednom podniku v Culver City, kde spoločne oslávili dokončenie stej epizódy tohto seriálu. Že vraj aj tortu krájali. Na parádu. Ale to je vedľajšie, keďže všetci prítomní si pri pohľade na Megan mysleli, že sa momentálne nachádzajú v múzeu Madame Tussauds.

Až tri fotky Megan Fox z oslavy v Culver City

Megan: Zrkadielko, zrkadielko, ktorá žena je najkrajšia na svete?

Zrkadielko: No do p*če! Megan, si to ty?



Zaradené pod: Celebrity, Megan Fox, OMG!, sexice




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk