Podarený brat Nicki Minaj

pridal kara 6.12.2015 o 19:08


Obvinili ho zo znásilnenia 12 ročného dieťaťa.

Takže vlastne až tak podarený nie je. Skôr dosť nepodarený. 37 ročného Jelaniho Maraja zatkli a obvinili v utorok. Ale keďže Amerika je skoro taká krajina zázrakov ako tá naša, tak ho v piatok prepustili na kauciu. Tá bola síce dosť vysoká, ale pre jeho sestru Nicki je 100 tisíc dolárov pár drobných, lenže to už im asi na polícii nedošlo. Až sa mi rozum zastavuje z toho, ako môžu prepustiť človeka obvineného zo znásilnenia dieťaťa na kauciu.

Je obvinený z prvého stupňa znásilnenia a prvého stupňa sexuálneho správania voči dieťaťu. Za oboje môže vyfasovať až 25 rokov vo väzení. Podrobnosti jeho odporného skutku zverejnené neboli, takže nevieme ani kedy sa skutok stal a ani to, či bolo to chúďa dieťa chlapec alebo dievča.

Rovnako znechutená, ako som ja, je z tohto skutku asi jeho dlhoročná partnerka Jacqueline Robinson, ktorú si zobral v auguste za ženu. Svadba stála 30 tisíc dolárov a aj tú zacvakala jeho sestra Nicki. Zaplatenie svadby chápem, no to zaplatenie kaucie si mohla odpustiť. Dobre, dobre, prezumpcia neviny, ja viem, ale keby nemali dôkazy, asi by bol len podozrivý a nie obvivený. V stredu 9. decembra sa má postaviť pred súd, tak si na verdikt budeme musieť ešte pár dní počkať.

Jelani Maraj

Jelani a Nicki



Zaradené pod: Celebrity, Nicki Minaj, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk