Jenna Dewan-Tatum oslávila 35. narodeniny

pridal WonderWoman 6.12.2015 o 11:27


A na oslave nechýbali ani známe tváre a románik.

Jenna môže byť spoko. Tých tridsaťpäť by jej nikto neveril, vyzerá stále ako mladá šťavnatá dvadsiatka (šťavnatá znie strašne chlapsky a sexisticky, ale čo už). Okrem toho ich aj oslávila v párty štýle, namiesto nejakej nudnej drahej večere s najbližšou rodinou.

Jenna mala síce oficiálne narodeniny vo štvrtok, ale oslávila ich (celkom logicky) v piatok v klube Bootsy Bellows v Los Angeles. Nechýbal samozrejme jej milujúci manžel Channing, s ktorým sa vraj celý večer objímali a bozkávali, no popritom sa stihla zabávať aj s ostatnými. Vytancovala sa s najlepšou kamoškou Emmanuelle Chriqui a medzi gratulantami boli aj Adam Levine s Behati, či Ashton Kutcher s Milou. No a na svoje si tam prišla aj Selena, ktorá sa vraj miesto gratulácií venovala radšej perám Nialla Horana z One Direction. Dokonca ho prebrala jeho vlastnému bodyguardovi. Niekto totiž Us Weekly prezradil, ako to medzi nimi vyzeralo. „Niall a Selena sa bozkávali uprostred klubu pred všetkými. Rozhodne mali k sebe blízko a boli radi, že sú spolu. Niall sa tam najskôr dostal so svojim bodyguardom a potom viem, že keď som sa tam pozrel, bola tam Selena. Boli pri sebe veľmi blízko a šepkajúc sa rozprávali.“  Tak keď už jej Gigi prebrala Zayna, na ktorého si robila zálusk, musela zbaliť iného člena tej homokapely. Uvidíme, čo je na tom pravdy a Jenne želáme všetko najlepšie k narodeninám.

Vtipálci

Jenna s Emmanuellou

BFFs

Adam s Behati a spol.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk