Mikuláš, čo mi dáš?

pridal locco 6.12.2015 o 8:28


Teraz neotravuj, špehujem Rosie v obchode!

Nič nie je krajšie, ako keď sa ráno zobudíte, a vo vyšmatlanej traktorke nájdete plno sladkostí. A vedľa nej samozrejme adventný kalendár, lebo ten je úplne najviac. Najväčšie čaro spočíva v tom, že z neho môžete vyjesť ihneď šesť čokolád. No lenže potom to príde. Čokoládky chutili výborne, no vy ešte stále nemáte dosť. Potom si poviete, že už keď ho máte v rukách, vylúpnete aj nasledujúce okienko a zajtra bude pôst. Jedna čokoládka však nepomohla, preto vo vylamovaní okienok aj naďalej pokračujete. Nakoniec skončíte na okienku s označením 24, a ešte sa aj potešíte, že čokoládka v ňom bola o niečo väčšia. Na parádu.

Menej horliví jedinci, ktorí s besným pohľadom jeleňa v ruji nevyšklbali okienka aj s pántami, majú ešte šancu na zázrak. Všetky okná naspäť pozatvárajú, otvoria opäť prvých šesť, a v duchu si povedia, že si počas nasledujúcich dní budú ďalej otvárať prázdne. Len tak, bez sladkej odmeny, nech je aspoň zábava. Po chvíli premýšľania si však položia otázku, či im to náhodou tak trochu nejebe, lebo to už nemá zmysel, a plésk s vybieleným kalendárom rovno do koša.

28-ročná modelka Rosie Huntington-Whiteley nemá podobné problémy, lebo k nej domov Mikuláš určite nechodí. Má totiž strach z jej večne namosúreného priateľa Jasona Stathama. Ak by ho tento pleškatý mačo nachytal, ako sa im v noci nemotorne zakráda po dome, v momente by mu z otočky odkopol prešedivenú bradu, anjelovi by s chirurgickou presnosťou oddelil krídla od chrbtice ako žĺtok od bielka, a čertovi by zarazil vidly rozstrapateným koncom do tej chlpatej rite.

Rosie Huntington-Whiteley nakupuje v Los Angeles. No nie je úžasná?

Šťastného Mikuláša, naši drahí pikoškári!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk