Čo týždeň dal

pridal kara 8.12.2015 o 22:59


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Melanie Griffith vedela, za koho sa má vydať. A ešte lepšie vedela, s kým sa má rozviesť. Melanie a Antonio Banderas sú už oficiálne rozvedení a Melanie obišla výborne. Ostáva jej dom v Aspene, dostane polovicu zo všetkého, čo Antonio zarobil v rokoch 2004-2014 a mesačne bude dostávať 65, 000 dolárov, až dokým sa opäť nevydá alebo jeden z nich nezomrie.

Už vieme, kde je pes zakopaný. Courteney Cox a Johnny McDaid zrušili zásnuby a rozišli sa, pretože sa nevedeli dohodnúť na tom, ako tráviť čas. Courteney je veľmi spoločenská a rada behá po vonku a stretáva sa s priateľmi, zatiaľ čo Johnny rád sedí doma a má rád svoje súkromie. To aspoň povedal blízky zdroj pre TMZ.

Z Josha Hartnetta je už tatko. A už dokonca od konca novembra. Bábätko mu porodila jeho priateľka Tamsin Egerton, s ktorou tvorí pár od roku 2012. Pohlavie ani meno bábätka nevieme.

Ryan Gosling nie je len zlatý, on je aj na zožratie. Áno, som do neho, no mám smolu. Ryan totiž prezradil v rozhovore pre Hello! Canada, čo musí mať žena, aby ho zaujala: „Musí byť Eva Mendes. Nič iné nehľadám. Viem, že som presne s tým človekom, s ktorým mám byť.“ Síce sa mi títo dvaja k sebe nikdy nehodili, ale toto roztopilo moje žiarlivé zaujaté srdce a odteraz sa na nich budem asi pozerať trocha inými očami.

Hayden má za sebou prvý červený koberec, odkedy absolvovala liečbu kvôli popôrodnej depresii. V Nemecku si s Vladimirom vyšli na Heart For Children Gala a Hayden rozdávala úsmevy rovnako ako na jeho novembrovom zápase. Vyzerá to teda tak, že sa už má dobre.

Billboard magazín vymenoval Lady Gagu za ženu roka 2015. Gaga v rozhovore pre magazín prezradila napríklad aj to, že v roku 2014 skoro sekla s hudbou.

Paper magazín má nejako v láske zadky. Ale nebojte sa, tento raz nejde o Kim Kardashian. Nohavice si na fotenie pre magazín vyzliekol herec John Stamos.

Chris Hemsworth má doma dobrú sexošku. Elsa Pataky ešte stále robí reklamu značke spodného prádla Women´s Secret a vyzerá pri tom takto dobre:

SPOILER ALERT! SPOILER ALERT! SPOILER ALERT! SPOILER ALERT!
Varovala som vás, takže ak aj napriek tomu čítate ďalej, je to na vaše triko. Amy a Sheldon budú mať 17. decembra sex. Nechápem z akého dôvodu museli tvorcovia seriálu takúto informáciu oznámiť dva týždne dopredu. To im natoľko klesá sledovanosť, že mali strach, že bez toho by si to toľko ľudí nepozrelo? Nasrať na nás, čo to pozeráme niekoľko rokov, však? Načo by sme mali takýto moment prežiť spolu s nimi, stačí, keď si o tom prečítame. Toto označujem za druhý najhorší spoiler v histórii sitkomov. Prvým bolo, samozrejme, odhalenie mamy z HIMYM na facebookovej stránke deň pred odvysielaním dielu.

Sofia Vergara sa tento týždeň zastavila u svojej dobrej kamošky Ellen, aby jej porozprávala, ako bolo na svadbe. Žúrovali až do šiestej ráno.

Kourtney Kardashian sa už tiež pridala k ich rodinnému trendu a už aj jej platená appka je vonku.

Matt Damon a Jimmy Kimmel sa opäť stretli v Jimmyho šou. Aj keď nie tak celkom. Veď viete, na Matta neostal čas.

Už dnes večer bude konečne odvysielaná VS Fashion Show. Anjelice Adriana Lima, Taylor Hill a Behati Prinsloo teda prišli urobiť k Stephenovi Colbertovi troška promo. Prišli sa ku nemu najesť kuracích krídelok.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk