Slnko rozžiarilo Empire State Building

pridal WonderWoman 8.12.2015 o 22:58


Slnko menom Candice Swanepoel.

No veď uznajte, nie je zlatá? Veľmi dobre viete, že my na Pikoškách milujeme Candice. Stačí sa pozrieť na ten žiarivý úsmev a pochopíte, prečo. V poriadku, úsmev nie je ten jediný dôvod, pre ktorý ju milujeme, zvlášť pre mužskú časť nášho tímu. Dôvodom je aj jej sexy zadok a samozrejme cecky. A to všetko dokopy na móle pri prehliadke Victoria´s Secret.

A tak, ako my milujeme Candice, tak ona miluje New York. Už raz o tom porozprávala, takže si určite užila aj včerajšie fotenie na Empire State Building. Určite myslela na to, že je to jeden z prvých mrakodrapov v Spojených štátoch a preto sa tak krásne usmievala. Ako hrdá patriotka. Hrdá je aj na značku, ktorej spodné prádlo predvádza a ktorá ju veľmi štedro živí. Robila tak promo Victoria´s Secret Fashion Show, ktorá bude odvysielaná práve dnes. A my sa na to už veľmi tešíme, lebo fotky sú super, ale show je ešte lepšia. A zatiaľ sa aspoň pokochajte pohľadom na krásnu, vysmiatu a vždy prirodzenú Candice.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk