Chris a Elsa na koberci

pridal locco 9.12.2015 o 8:58


Týmto dvom to spolu mimoriadne pristane.

Kim Kardashian vkročí do supermarketu, ihneď si to namieri do potravín, zastaví sa pri pokladni, a služby konajúcej slečny sa opýta: Som tu správne? Trochu vyplašená mladá pokladníčka na ňu vypleští oči hneď z troch dôvodov: Kim je síce obrovská hviezda, ale ako má k*rva vedieť, kam mala namierené, v skutočnosti je oveľa nižšia ako v televízii, nakoľko jej spoza otočného pása trčí iba čelo, a že počas tých rokov, ako ju každý deň pozoruje na fotkách vo všetkých bulvároch, doteraz ju na žiadnej z nich nevidela na parkovisku pred supermarketom, ako z nákupného vozíku do auta prekladá zemiaky, maslo, mlieko, bambino, makovník, parížsky šalát či sójové rezy.

Nedočkavá Kim by sa však rada dočkala odpovede, preto na seba upozorní. Stále zmätená pokladníčka iba pozrie na veľké hodiny na stene, a Kim rázne oznámi: Prepáčte, práve odbilo dvanásť hodín, akurát sa mi skončila ranná smena. Juchú! Aby ste nechápali ešte viac, čo to tu vlastne splietam, preto si v galérii pozrite 39-ročnú herečku Elsu Pataky, ktorá si tie šaty určite nekúpila v Tescu. Spoločnosť jej robí jej manžel, 32-ročný herec Chris Hemsworth, takže aj medúzy si prídu na svoje. Krista, až teraz som si všimol, že sa mi zase niekto pohral s liekmi.

Elsa a Chris na premiére filmu In The Heart of The Sea v New Yorku

Trailer







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk