Justin hľadá ženu

pridal WonderWoman 10.12.2015 o 22:37


Alebo skôr neplnoletú tínedžerku.

Veru, je to tak. Nielen farmár Marián a locco hľadajú prostredníctvom médii svoju životnú lásku. Pridal sa k nim aj Justin, ktorý v pondelok vyzval svojich fanúšikov na Instagrame, aby mu pomohli nájsť neznámu krásku, ktorej fotku zavesil na svoj profil. Chudák neovláda ani počítačové základy, a tak postol neotočnú fotku s popisom: o moj Bože kto je to? Zrejme sa tak snaží dokázať Selene, že keď ona sa môže vykusovať s iným, on si môže hľadať novú čajku.

A čuduj sa svete, identita záhadného dievčaťa už je odhalená. Neprešiel ani deň a niekto z tých vyše 41 miliónov Justinovych followerov ju vystopoval. Volá sa Cindy Kimberly, má 17 rokov a žije v Španielsku. Popri škole robí opatrovateľku za 4 eurá na hodinu a v decembri v roku 2013 bola pokutovaná za chlastanie na verejnosti. Veru, internet je sviňa, všetko sa tam dá vyčmuchať. Holka je fakt krásna, vyzerá ako Adriana Lima mixnutá s Irinou Shayk, takže by som sa nečudovala, keby jej táto náhla a obrovská publicita priniesla pracovné ponuky od modelingových agentúr. Je to celkom podnikavé dievča, súdiac podľa jej zverejneného CV-čka. Píše v ňom, že zvládne nakúpiť a pomôcť s úlohami. Má rada deti a môže im pomôcť s anglickým jazykom, keďže má dobrú znalosť angličtiny. Za babysitting si pýta štyri až šesť eur na hodinu a zvládne sa postarať aj o dve deti naraz. Má ročnú prax v starostlivosti o deti vo veku 4 až 6 rokov. Takže keď bude Justin potrebovať postrážiť, Cindy sa ho určite ochotne ujme. Ale podľa mňa to bol len jeho zúfalý pokus o zaujatie Seleny a žiadna podnikavá babysitterka ho v skutočnosti nezaujíma.

„Laská mojá kde sí?“

Takto vyhlásil pátranie

A tu už máme Cindy







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk