Ja Tarzan, ty Jane

pridal kara 10.12.2015 o 18:28


Na takéto jednoduché vety sa razom obmedzí vaša schopnosť komunikovať, keď zbadáte oficiálne fotky Alexandra Skarsgarda ako Tarzana.

Konečne niečo aj pre dámy. V poslednom čase tu máme len samé holé cecky a mužské celebrity nám nejako nechcú dopriať. No teraz sa karta obrátila, aspoň na chvíľku. A obrátil ju Alexander Skarsgard, ktorý v pripravovanom filme o Tarzanovi ukázal svoje namakané telo. Film sa síce dostane do kín až v júli 2016, no aby nás troška navnadili, zverejnili včera okrem traileru aj tri Tarzanove fotky. Ak náhodou odtrhnete na chvíľu pohľad od Alexandrových tehličiek na bruchu, budete sa možno čudovať, prečo má Tarzan nohavice. No vysvetlenie je jednoduché. Film Legend of Tarzan sa totiž odohráva až potom, ako Tarzan odišiel z džungle. Ten si už navykol na svoj nový život v Londýne, no po dlhom čase sa do Afriky vracia ako vyslanec parlamentu aj so svojou milovanou Jane, ktorú hrá Margot Robbie. Keď sa Jane a zopár jeho starých priateľov ocitne v nebezpečenstve, zrazu v sebe musí Tarzan znova objaviť divocha, ktorým bol kedysi.

Alexander o filme povedal: „Je to skoro opakom toho klasického príbehu, ktorý je o krotení šelmy. Toto je o mužovi, ktorý si drží odstup, no ako pomaly odhaľuje svoje ďalšie vrstvy, vracia sa späť k svojmu zvieraciemu ja a opäť prejaví túto časť svojej osobnosti.“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk