Spomienka na leto s Lily Aldridge

pridal WonderWoman 12.12.2015 o 22:58


Ale spomíname iba my na severnej pologuli.

Lily má to šťastie, že kým my tu mrzneme a čakáme aspoň na zopár vločiek, ona si veselo pobehuje v plavkách na ostrove St. Bart´s v Karibskom mori. Fotila tam plavkový photoshoot, ako inak pre Victoria´s Secret a musím povedať, že odviedla skvelú prácu. Rozhodne zaujala viac, ako na tohtoročnej Victoria´s Secret Fashion Show. Práve dnes som ju s obrovskými očakávaniami pozerala, no dostalo sa mi akurát tak sklamania. Štyridsaťdva minút nudy, pobavil akurát The Weeknd, ktorý spieval okrem toho, že si necíti tvár, aj nový song In The Night, v ktorom mu účinkuje frajerka Bella Hadid. Lily síce na show predviedla fantasy bra, ale čo z toho, keď jej pod ňu dali ešte jednu podprsenku?

Na tomto fotení sa určite predviedla lepšie. Pri týchto fotkách som si povedala: ej ci pána, jaká šupa! Na tridsiatničku a ešte k tomu maminu má fakt super postavu. A vôbec na svoj vek nevyzerá, kľudne by si mohla ubrať aj desať rokov. Vždy na mňa síce pôsobila tak trochu nudne a až príliš žensky, také tie teatrálne výskania pred show a pohadzovanie vlasmi  atď, ale tu pôsobí fakt sexy a mlado. Skrátka ma zaujala. Zároveň je dôkaz toho, že nielen veľké cecky a najlepšie bez podprsenky hýbu svetom. Len tak ďalej Lily, treba túto osvetu šíriť ďalej.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk