Zaľúbenci Gwen a Blake

pridal WonderWoman 12.12.2015 o 19:10


Začiatky bývajú najkrajšie.

Gwen a Blake sú oficiálne spolu len od minulého mesiaca, a tak sa správajú ako každá čerstvo zaľúbená dvojica. Zaľúbene. Vymieňajú si nežnosti na verejnosti, objímajú sa, bozkávajú, nahlas sa smejú a žiaria šťastím. Je to tak krásne a sladké, až z toho človeku príde zle. Je to ako keď zjete 400 gramovú nutellu na posedenie. Síce si užijete tú užasnú sladkú chuť, ale potom sa zgrcáte a dobre vám tak, lebo nutella obsahuje palmový olej, kvôli ktorému ničia domov orangutanom. Ale ekologické okienko si nechám na iný článok.

Gwen a Blake si v utorok  vyšli na rande, o čom nepochyboval nikto, kto ich v ten večer videl. Štyridsaťšesťročná Gwen sa nahodila do ležérneho denimu, ale make up a vlasy vystylovala do bezchybného stavu. Škoda len, že tie otrasné červené topánky nenechala v obchode na poličke. Bez nich by však bola tridsaťdeväťročnému Blakeovi asi tak po bradavky, a pre bozk by si musela vyskočiť. Schválne dávam do pozornosti ich vekový rozdiel, lebo podľa mňa vyzerajú, že su vekovo presne naopak. Ale to je úplne jedno, lebo tí dvaja majú oči, ústa a ruky len jeden pre druhého a nič iné ich momentálne nezaujíma. Momentálne…

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk