Justin nevie, čo s peniazmi

pridal WonderWoman 13.12.2015 o 22:58


Inak by neoplieskal 50 tisíc za 2 noci.

A bude toho ešte oveľa viac, čo chalan za posledné dni stihol. Ale poďme pekne po poriadku. V stredu si Justin povedal, že má vo vrecku zbytočných päťdesiat litrov. Prenajal si teda luxusné Versace sídlo v Miami na rovné dve noci. To máte tak, my Slováci si kúpime zľavový kupón na dvojdňový wellness pobyt v Tatrách za kilo pre dvoch, a Bieber si vyberie luxusnejší pobyt a navyše bez zľavy. Spravodlivosť? Neexistuje.

Aby ste vedeli presne, čo tento jeho 50 tisícový pobyt zahŕňal, bol to dvojlôžkový king – size apartmán, ktorý si väčšinou bookuje Donatella Versace. V cene mal zahrnutý aj bazén, okachličkovaný 24 karátovým zlatom a mohol využívať aj záhradu. Toto sídlo rady navštevujú aj Kardashianky, konkrétne sa tu vystriedali Kim, Kourtney, aj Kylie. Ale poďme ďalej. Vo štvrtok si Justin  do tohto choro drahého luxusného „prenájmu“ zavolal tatéra a nechal si na krk vytetovať krídla. Zrejme tak robí živú reklamu Victoria´s Secret. Lebo inak si tento zastaralý a neoriginálny motív neviem vysvetliť. No a posledná kuriózna informácia zo života tohto márnotratníka vyšla z úst anglickej štetky s umeleckým menom Miss Carter, ktorá tvrdí, že mala s Justinom trojku. Malo k tomu dôjsť minulý týždeň po jeho vystúpení na Jingle Bell Ball. Miss Carter, vlastným menom Laura, vraj žúrovala v londýnskom klube, keď ju Justinov ochrankár pozval k jeho stolu, kde bolo ďalších 20 štetiek slečien. Okolo 2:30 ráno ju vraj Justin zavolal na súkromnú párty na hotel, v ktorom bol ubytovaný. Po príchode na izbu plnú chlastu vraj začal Justin tancovať a potom sa začali hrať hru pravda alebo lož. Následne si mal Justin odskočiť a vrátiť sa len v boxerkách, vziať ju za ruku a odviesť do spálne, kde už na posteli ležala ďalšia žena v spodnom prádle. No a zvyšok si môžete domyslieť. Podľa mňa ale len Laura pozerá priveľa porna a chce sa zviditeľniť. V mojich očiach je totiž Justin padavka a chronický masturbátor, ktorý by trojku skrátka nezvládol. Proste nie.

 Justin na dvojdňovej dovolenke

Justin a jeho nová kérka

A toto je Miss Carter, štetka s bujnou fantáziou

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk