Eva Longoria sa zasnúbila

pridal kara 13.12.2015 o 21:10


No snáď z nej znova nebude zúfalá manželka.

40 ročná Eva a jej o 6 rokov starší frajer José Antonio Bastón si momentálne užívajú romantiku v Dubaji. Tam šli síce kvôli akcii Global Gift Gala, no José mal vymyslené pre Evu aj niečo iné. Zásnubný prsteň. Eva sa o svoje šťastie zo zásnub podelila na Instagrame, kde pridala fotku, na ktorej si s Josém dávajú pusu. Na fotke je vidieť aj jej obrovský prsteň. José totiž ako prezident najväčšej mediálnej spoločnosti v Latinskej Amerike celkom dobre zarába a viete ako sa hovorí, snubák by mal byť v hodnote troch mesačných platov. José a Eva sa dali dokopy v roku 2013, len pár mesiacov po jej rozchode s bratom Penelope Cruz. Ten bol od nej o 11 rokov mladší a Eva si pri ňom liečila svoje polámané srdce z manželstva s neverníkom Tonym Parkerom. Manželstvo s Josém bude pre Evu už jej tretím pokusom. Do tretice všetko dobré, tak snáď im to vydrží.

Eve sa nedarí len v súkromnom, ale aj v pracovnom živote, po dlhšej dobe sa vracia na televízne obrazovky. Minulý pondelok mal premiéru nový sitkom Telenovela, v ktorom hrá hlavnú úlohu. Mňa netrebalo dlho presviedčať, stačil mi polminútový trailer a tri diely, ktoré už sú na internete k mání, sa mi už sťahujú.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk