Zrodila sa hviezda

pridal WonderWoman 13.12.2015 o 15:41


Respektíve ešte sa len zrodí.

A bude to mať na svedomí Bradley Cooper. Rozhodol sa totiž natočiť remake Hollywoodskej klasiky – muzikálu s názvom Zrodila sa hviezda. Úplne pôvodná snímka bola natočená v 30. rokoch v hlavných úlohách s Janet Gaynor a Fredricom Marchom. Následne bol v roku 1954 natočený remake so slávnou Judy Garland a potom v roku 1976 s Barbrou Streisand. No a štvrtou hlavnou herečkou nebude nikto iný ako Beyoncé.

Tento muzikál má klasický romanticko – dramatický príbeh. Slávny rockový hudobník sa zaľúbi do neznámej speváčky a urobí z nej hviezdu. Karta sa obráti a zatiaľ čo jej sláva začne rýchlo stúpať, on a jeho kariéra začne upadať do zabudnutia. Klasické americké klišé, ale asi na tom filme bude niečo špeciálne, keď ho má stále niekto potrebu točiť nanovo. Beyoncé si už zahrala v podobnom muzikáli Dreamgirls a tiež v hudobnom filme Cadillac Records, kde stvárnila úžasnú Ettu James. Tieto role jej sedia ako riť na šerbel, tak snáď už do štvorice tento film vyjde ako má. Hlavne silno držím palce Bradleymu, keďže to bude jeho režisérsky debut a určite nechce, aby z toho bol prepadák.

Bey sa už určite teší na ďalšiu hlavnú rolu

Bradley bude podľa mňa prísny režisér. Takým tým sexy spôsobom…

Plagát k úplne prvému filmu

Judy Garland

Barbra Streisand







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk