Chris Hemsworth v Saturday Night Live

pridal WonderWoman 14.12.2015 o 22:59


Sexy transka, alebo sexy striptér? Vyberte si.

Po minulotýždňovom účinkovaní Ryana Goslinga v Saturday Night Live prišiel divákov aj seba pobaviť ďalší muž z čeľade prudko šukateľných – Chris Hemsworth. Po jeho rapídnom schudnutí sa našlo veľa hejterov, ktorí si medlili ruky v domnení, že už z neho navždy zostane len kosť a koža. Ale zostanú sklamaní, pretože vyrysovaný Thor je späť a celkom rýchlo naberá stratenú svalovú hmotu.

Predviedol ju hlavne v striptérskej scénke, ktorá mala byť paródiou na Magic Mike-a. Chris sa ani nemusel vyzliecť, aby nám spríjemnil večer. Síce som s napätím čakala, kedy zo seba strhne nohavice a po odhalení dlhých bielych spoďárov som sklamane buchla do klávesnice, ale nevadí. Jeho nahatý čas ešte len príde. V ďalšej scénke bol zas oblečený do ženských šiat a mal nasadenú parochňu. Neverila by som, že to niekedy poviem, ale aj transky môžu byť sexy. Minimálne, ak jedna z nich vyzerá ako Chris. A sexy je aj keď jazdí na skateboarde, hrá na klavíri, alebo robí zle celému štábu. Ale vlastne, čo vám to tu budem opisovať, pozrite si to radšej sami.

Rawrr

 A tie najlepšie videá







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk