Rodinná dovolenka

pridal kara 14.12.2015 o 21:56


Ktorá celebritná rodinka si užíva teplo pri mori?

Túto chutnú rodinku tvoria veľkí sympaťáci Olivia Wilde, Jason Sudeikis a ich 1, 5 ročný syn Otis. 31 ročná Olivia a 40 ročný Jason dovolenkujú so synom na Havaji. Asi sa rozhodli vypadnúť z ruchu mesta, kde všetkým prepína z Vianoc, a užiť si trocha kľudu. Neviem, čo sa to vonku deje, ale človek si ani nemôže zanadávať, že snehu po kolená a oni sa opaľujú. Ale mám trocha obavy, aby potom v januári nenapadalo snehu až po plecia.

Malý Otis dosť vyrástol, odkedy sme ho naposledy videli. Ako malé bábätko sa mi celkom podobal na Jasona, no chlapček na týchto fotkách vyzerá, akoby si ho požičali od susedov v hoteli, nepodobá sa totiž ani na jedného z nich.

Jason a Olivia v novembri oslávili štvrté výročie, no napriek tomu, že už sú skoro dva roky zasnúbení, žiadne reči o pripravovaní svadby nekolujú. Možno si chcú najprv urobiť ešte aspoň jedno také zlaté blonďavé dieťa. No už aj s týmto jedným tvoria milú rodinku a takto ich dovolenkovanie vyzeralo tento víkend:

Jason tuším zbadal ufo







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk