Toto dievčatko už má 26

pridal Lilinka 14.12.2015 o 19:24


A diví sa, ako ten čas letí.

A komuže to pomaly ale isto ťahá na 30ku? Dievčatko na obrázku je Taylor Swift, ktorá je už zrelá žena. Aj keď niektorí ľudia nedospejú nikdy. No to sa mi na Taylor páči. Hoci jej držanie tela je na pajonček, je vtipná a vie si urobiť srandu sama zo seba. Na tento zmysel pre humor pravdepodobne klofla aj Calvina Harrisa, s ktorým stále tvoria pár. A to som si myslela, že Taylor bude mať po mesiaci randenia opäť zlomené srdce a novú pesničku. Nestalo sa tak a ja som rada. Hodia sa mi k sebe. No ale späť k pointe. Narodeninová oslava Taylor sa odohrávala včera vo vianočnom štýle a s Calvinom vyzerali spolu chutne. Fotili sa so Santa Clausom a bolo vidno, že sú ešte stále do seba. Prajem im, nech  im to vydrží. Snáď Calvin nie je ako austrálski fanúšikovia a postačí mu Taylor sama o sebe. Taylor dostala množstvo instagramových gratulácií (to je ešte horšie ako tie facebookové) od Seleny Gomez, Gwyneth Paltrow, Karlie Kloss a mnohých iných.

Asi takto by sa tvárila, keby jej vtedy niekto povedal, aká bude bohatá, keď bude mať 26 rokov.

Keďže Ignác to trošku prehnal s vaječákom a fotky sú rozmazané, tu máte video a Calvinov sexy hlas. Po vaječáku, samozrejme.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk