Cecky v kope sena

pridal locco 14.12.2015 o 14:20


Vždy lepšie ako ihla.

Lebo nikto nebude mať problém s ich hľadaním. Vlastne som ani nikdy nepochopil, aký má zmysel hádzať ihlu do kopy sena. A prečo by ju tam vôbec niekto hľadal. Možnože sa tak v minulosti zabávali naši predkovia, lebo ešte nemali prístup na tie zlé internety. Ale ako tak pozerám Farmu, tam sa len hádajú a kradnú si navzájom tabak. Takže teraz som úplne zmätený. Farmu sem však nemotám náhodou, keďže nasledujúca kampaň Agent Provocateur je zjavne inšpirovaná farmárskym prostredím.

Hlavnú úlohu v nej hrá 30-ročná modelka Bar Refaeli, ktorej to veľmi pristane. Veď ktorá iná modelka by sa s takou gráciou dokázala plesknúť do kopy sena? V spodnom prádle a v lodičkách? Na druhú stranu však určite lepšie, ako keby mala na sebe špinavé montérky a čižmy, s ktorými priemerný farmár stúpi do kravského lajna každú hodinu. Tak, teraz nasleduje moment, kedy by som mal priniesť o Bar aj nejaké nové informácie. Žiadne však nemám. Manžela a cecky ešte stále má, takže je všetko fajn.

Bar Refaeli pre Agent Provocateur

Takto vyzerá kampaň jar/leto 2016

Bol by som zvedavý, koľko by to Bar vydržala na farme s tými magormi

No len by Gabike pozrela zle na tabak

Alebo by nechala konope na dne močidla

Hneď by ju Tomáš zapriahol namiesto Riavka

A na koniec by ju farmár Džony zložil jednou zo svojich múdrostí

Že kto nerozumie srande, nech nechodí do lesa!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk