Bábätko už kope

pridal kara 15.12.2015 o 22:29


Ktorej herečke rastie v bruchu malý futbalista?

Tou herečkou je Anne Hathaway. Neviem síce, či to bude futbalista, a ani neviem, či to bude chlapec, ale kopať už začal. Aj keď zatiaľ len do maminej maternice. Anička si v nedeľu vyšla s rodičmi na prechádzku po New Yorku, a keď bábätko začalo kopať, zrazu jej bolo ukradnuté aj to, že neďaleko stojí Ignác a fotí ju. So širokánskym úsmevom si hladila rastúce brucho a schmatla aj maminu ruku, aby jej dala pocítiť kopance jej zatiaľ nenarodeného vnúčaťa.

Taký milý rodinný moment. A Ignác nám ho samozrejme celý detailne zdokumentoval. Ale na jeho obhajobu musím povedať, že ak chce celebrita ako Anne trocha viac súkromia, možno by si mohla odpustiť takéto prejavy na ulici pred fotografmi, pretože po tomto ju zrejme bude prenasledovať ich desaťnásobok. Ale vidno na nej, že sa na úlohu mamy veľmi teší, čím sa ani nikdy netajila, a tak sa asi o radosť chcela podeliť.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk