Tatko Karol v Disneylande

pridal WonderWoman 16.12.2015 o 16:03


Samozrejme aj s malou North.

A nielen s ňou. V pondelok sa vybrali na výlet do Disneylandu Karol s North, babka Kris so svojim večne šťastným frajerom Corey-im a Kourtney s deťmi. Samozrejme, že vzali aj opatrovateľky, ale tentokrát asi hlavne pre Kris, keby mala svoju nutkavú potrebu uhnúť si šampanské z ploskačky a bolo by ju treba podopierať. Karol sa však príkladne venoval svojej prvorodenej, zatiaľ čo Kim s ich týždňovým Svätým boli doma a užívali si nádherné momenty matky a syna. Čiže vymieňanie okadených plienok a odgrgávanie na ramene. Kim si to určite nesmierne užíva.

Karol a spol. medzitým behali po rozprávkovej krajine, vozili sa na kolotočoch a oslavovali narodeniny bratrancov malej North Masona a Reigna. Mason oslavoval šieste narodeniy a Reign svoje prvé a obom im želáme všetko najlepšie, hlavne aby už ich ocko nestváral chujoviny a sekal dobrotu, keď už mu teda Kourtney dala po milióntykrát šancu. Neviem síce, kde bol Scott, ale prišiel o to, ako si jeho 3 deti a North uživali bežKANYE, skáKANYE, či sedKANYE na kolotoči a papKANYE všelijakých dobrôt. Aspoň že Karol je vzorný otec a prežil plnohodnotný deň so svojou milovanou dcérou.

Karol stráži North a zakrýva Penelope

Kočíkovanie mu až tak nevonia

Onedlho bude vedľa v kočíku aj malý bráško

Kourtney a najmenší Reign

Mason už je veľký chlapec

Karolov prvý úsmev toho dňa

Karolov druhý úsmev

Karolov tretí a posledný úsmev v ten deň

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk