Ďalší zvrátený koncert

pridal WonderWoman 16.12.2015 o 13:58


Asi sa už ani nemusím pýtať, či viete, o kom je reč.

Ružová parochňa, pofidérne nohavičky a cecky ven, to môže byť len jediná osoba. Miley Cyrus. A ja sprostá som si naivne myslela, že po jej krásnom a hlavne NORMÁLNOM vystúpení u Billa Murray-a sa trošku unormálni. Že už stačilo všetkých tých zvrátených hnusov, ktoré popredvádzala doteraz. No ale omyl. O pár dní na to vypustila do sveta nový odporný videoklip a včera spravila show úbohým Kanaďanom vo Vanceuvri v rámci jej Milky Milky Milk tour.

Ani neviem, kde mám začať. Najskôr asi tým, že si na pódiu veselo poťahovala z jointa, ako inak len v gaťkách a nálepkách na bradavkách. Klasika. Potom vystriedala ďalších osem outfitov (rozumej psychadelických kostýmov, ktoré by mali zakázať) a štyri ďalšie parochne. Nechýbal samozrejme ani umelý cock, ktorý sa mi našťastie nepodarilo nájsť bez cenzúry. No a v jeden moment si ten cock odopla a láskyplne ho podávala (asi do úst) fanynke. Skrátka hnus, normálne sa cítim ako úchyl, keď o tom vôbec píšem. A samozrejme nesmiem zabudnúť ani na úvodnú pieseň, ktorú odspievala pri tyči a spravila pri nej striptíz. Takže označenie štetka je už definitívne opodstatnené. Najsmutnejšie na tom je, že tú pieseň zaspievala dosť dobre, keďže spievať fakt vie. Nuž, škoda slov, prichádza na rad vizuálny „zážitok“.

A spomínaný striptíz







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk