Kourtney Kardashian a Justin Bieber sú pár

pridal L 19.12.2015 o 15:23


V Holyvúde sa zase šíria kktiny klebety.

Debilná show Kardashianok asi nemá až takú sledovanosť, akú by si jej účastníčky predstavovali. O všetko sa však opäť postarala najlepšia matka a manažérka v jednom, Kris Jenner. Veď aj zlá reklama je reklama…
Pred časom sa kecalo o tom, že Kourtney je zase so Scottom. Vyfotili ich spolu paparazzi, Kourtney šťastná a vyškerená ako mesiačik na hnoji… No asi nejako nevydalo pri tej sledovanosti, a reklama to bola zjavne nedostatočná. A tak sa bulvárom najnovšie šíri informácia, že Kourtney má pletky s Justinom Bieberom. Potvrdili to viaceré zdroje pre viaceré magazíny. Pre magazín HollywoodLife blízky zdroj porozprával: „Justin má záujem o Kourtney. Je vyzretá a plná energie, čo sa páči Justinovi. Má rád staršie ženy. Páči sa mu, že väčšina z nich sú dominantné a vedia presne čo chcú.“  Iný zdroj pre People: „Odkedy je s Kourtney narástlo mu ego. Trvá to niekoľko mesiacov. Nemyslel si, že Kourtney by ho chcela. Je šťastný aj keď vie, že ho Kourtney len využíva, aby dostala Scotta späť. Má blízko k ich rodine, a Kris je ním posadnutá. Nie je to však medzi nimi vážne. Mladý chalan je do nej, myslí si, že je sexy. Kourtney sa chce len zabávať.“ Ďalším dôvodom je vraj aj to, že Kourtney chce ublížiť Scottovi. Má to byť jej odplata za to, že ju podvádzal.
Kourtney a Justin si spolu prvýkrát vyrazili von v októbri tohto roku, naposledy minulý piatok. Na Kardashian Friday night v L.A. vraj boli nerozluční a mali k sebe veľmi blízko. Scott je vraj z celej tejto situácie smutný.

Kourtney a Justin

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk