Malá modelka

pridal locco 21.12.2015 o 10:10


Všetci sem, máme novú celebritu! A keď je chytrá po mamičke, tak sa máme na čo tešiť.

Milý Ježiško, Santa Claus, Tom Hardy, či vlastne kto si. Maminka mi povedala, aby som ti napísala list, ak chcem darčeky pod vianočný stromček. Čítaj pozorne, nie že niečo vynecháš, lebo ti moja maminka zlomí fúzy. Takže, pre kariéru modelky budem potrebovať nasledovné položky: Makeup, púder, lícenku, bronzer, korektor, fixatér, ceruzku, špirálu, rúž, lesk na pery, očné tiene a kontúrovaciu paletku. Aha, zabudla som na kartón umelých mihalníc, to je to úplne najdôležitejšie. A hlavne nech sú také veľké, že keď si žmurknem, vzlietnem! A toho dreveného koníka si môžeš nechať, alebo si ním zakúr. Tak ti pekne ďakujem, a nie že to pokazíš, lebo maminka mi už odmieta požičiavať svoje náradie. Tvoja Princess.

Tak, presne takto znel list, ktorý včera odchytila britská tajná služba, keďže jeho obsah mohol znamenať potenciálnu hrozbu pre celú krajinu. Jeho autorom bola 8-ročná Princess Tiaamii Crystal Esther Andre. Alebo inak, Princess je dcéra 37-ročnej Katie Price. Áno, to je tá chytrá Angličanka, čo má na hrudi dve hlavy strýka Festera. Princessin otec je 42-ročný spevák Peter Andre, s ktorým sa Katie pred rokmi rozišla. Keďže Katie je dokonalá matka, tak pre svoju dcéru už naplánovala budúcnosť. Prednedávnom ju zapísala do modelingovej agentúry. A dobre urobila, lebo 8 rokov je ten najproduktívnejší vek ašpirujúcej modelky. Princess sa v tejto novej úlohe doslova našla, preto už svojej maminke začala pózovať pred objektívom. A čo by to bolo za matku, keby sa svojou zmachlenou dcérenkou nepochválila na Instagrame. Samozrejme, že fotkami svojej omietnutej dcérky vyvolala veľkú vlnu nevôle verejnosti, no jej sa to zdá normálne. Čo už. Vlastne až teraz mi napadlo, že ten list z úvodu bol asi výmysel nejakého chorého redaktora, keďže Princess má 8 rokov, tak neviem, či už zvláda písanie. A ešte je tu riziko, že rozum podedila po manke. Ale veď uvidíme neskôr, či sa pochvália nejakou vianočnou fotkou zo zasneženého parku, a malá bude mať na rukách sandále namiesto palčákov.

Fotky malej kraslice z Instagramu. To však nie je to najhoršie, uvidíte

S milovanou maminkou Katie Price

Tu sa dorazte

Nechtíky!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk