Pocta Gisele Bundchen

pridal WonderWoman 22.12.2015 o 22:53


Lebo modelka na dôchodku si to zaslúži.

Nie sme to však my, kto jej vzdal poctu, ale jej nová webstránka, oslavujúca jej cestu za slávou, na ktorej sa z jednoduchého dievčaťa stala supermodelkou. Je považovaná za ikonu módneho priemyslu, ktorá zdobila vyše tisícdvesto tituliek najznámejších módnych magazínov. Po tom, ako vo svojich tridsiatich piatich rokoch opustila predvádzacie móla, najskôr vydala knihu a najnovšie spustila webstránku venovanú jej kariére.

Stránka giselebundchen.com mapuje jej dvadsaťročnú kariéru, môžete sa pokochať jej najlepšími fotkami, či prečítať si jej podrobný životopis. Ten napísala jej sestra Patricia, s ktorou sú mimochodom dvojičky. Opisuje ich bezstarostné detstvo na farme u starých rodičov, kde dojili kravy a pomáhali s domácimi prácami a ako sa ich rodičia snažili vyjsť s peniazmi. Píše tiež o tom, ako sa Gisele v mladosti posmievali za jej vychudnutú postavu a ako jej hlavne chlapci dávali posmešné prezývky. Keby vtedy tušili, že z toho vyziabnutého vešiaka na kockované košele vyrastie svetová supermodelka… Ak vás zaujíma viac zo života krásnej Žizel, smelo navštívte jej stránku. Nie je spoplatnená ako tie Kardashianovské.

Výber z tých najlepších tituliek







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk