Cudzie jazyky

pridal kara 28.12.2015 o 21:58


Tie bránia v šťastí Cheryl Fernandez-Versini. 

Ako som vás nedávno informovala, za protestnou hladovkou Cheryl Cole stoja problémy v manželstve. Žúrovanie jej manžela ale zrejme nie je jediný problém, ktorý v tomto manželstve riešia. Jej bratranec Tony Tweedy sa rozhodol, že takto v čase sviatkov by sa mu hodila nejaká tá koruna navyše, a tak porozprával do médií o tom, kde je pes zakopaný. A problémom sú práve cudzie jazyky. Jej vyvolený je totiž Francúz a Cheryl po francúzsky vôbec nevie. A Jean-Bernard zas nevie skoro vôbec po anglicky. Ak je toto pravda, tak klobúk dole, že to dotiahli vôbec k oltáru.

Tony povedal: „Rodina si myslí, že ich manželstvo skončilo. Keď som sa opýtal, či je Cheryl šťastná, povedali mi, že tomu dávajú pol roka. To bolo pred troma mesiacmi a pozrite sa, čo sa deje. Cheryl nevie po francúzsky. Bolo mi povedané, že on zas hovorí len veľmi málo po anglicky. Čo je to za vzťah, keď ona nevie po francúzsky a on nevie po anglicky? To už rovno môžu isť do trojky s tlmočníkom.“

Tony bude asi romantik. Ale má pravdu. Ak si toto celé nevymyslel, tak je to fakt choré. Som strašne zvedavá, ako to s týmito dvoma dopadne. Škoda, že to nám Thomas John nevyveštil.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk