Ako býva Nina Dobrev

pridal L 29.12.2015 o 20:03


Ako vyzerá dom Niny Dobrev?

Nina momentálne obýva dom postavený v roku 1929 v španielskom štýle. Za neho vysolila nejaký ten milión, a nejaký ten milión dala aj na rekonštrukciu, ktorú jej robili profesionálni architekti a dizajnéri. Snáď sa už v ňom po tej rekonštrukcii Nina cíti príjemnejšie: „Priťahujú ma otvorené a priestranné domy. Prirodzené svetlo je pre mňa dôležitým prvkom. Bolo pre mňa dôležité zachovanie originálneho charakteru a histórie domu. Tento dom má dušu, a je tu dobrá energia. Všetko tu má svoj príbeh. Bývala som v Atlante počas 6 rokov kvôli natáčaniu Vampire Diaries. V tej dobe som si stále prezerala na internete domy v L.A., a nikdy som naozaj nenašla niečo, čo by sa mi naozaj páčilo.“
Veľkou rekonštrukciou prešla najmä kuchyňa. V tej pôvodnej boli drevené podlahy, čierne steny a sivé doplnky. Tá nová vyzerá celkom príjemne a chcela by som takú aj doma. Okrem iného dom má 4 spálne, kozub, bazén so záhradou a veľa priestoru, tak si Nina mohla zaobstarať aj stôl na ping pong. Ping pongový stôl bol prvou vecou, ktorú si do tohto domu kúpila.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk