Koho zjedla Demi, alebo … čo všetko by ste mali stihnúť do prechodu

pridal kaja 6.1.2014 o 15:52


Mladík, s ktorým 51 ročná herečka Demi Moore takto šantí na pláži v Mexiku, sa volá Seann William Friday … no a užívali si tam aj Silvestra. V Mexiku. Je to overená správa. Ja totiž svojmu miestnemu informátorovi verím.

Ďakujem teda Chuanovi Carlosovi Rodriquezovi … a keďže som sľúbila, že jeho meno nikdy za žiadnych okolností nespomeniem, tak tento sľub aj dodržím … proste … vážte si túto informáciu! … stála ma totiž dosť velos tých ich pesos.

Mladý Friday je členom skupiny Dead Sara, ktorú v roku 2012 ocenili ako Best New Rock Group (najlepšia nová rocková kapela) v hudobnom magazíne v Las Vegas … a musím uznať, že tento potetovaný hudobník vyzerá dosť dobre. Tak ma napadá – zatiaľ čo dvojice obstarožný muž a mladučká kráska sa úspešne infiltrovali do spoločnosti a dokonca takéhoto starého chrena uznanlivo potľapkávajú po pleci, tak nad ženami ako Demi stále mnohí krútia hlavou.

Keď sa Demi v roku 2011 po šiestich rokoch manželstva rozišla s v tom čase 33-ročným Ashtonom, našla si znova mladého priateľa. Volal sa Harry Morton a mal 31. Potom trávila istý čas s Mortonovým otcom, 66 ročným miliardárom, čo je úplne prirodzené, samozrejme … že proste takto kolujete po rodine … veď predsa synovia svojim otcom bežne požičiavajú veci … napr. ponožky alebo vodu po holení … no a keď ste miliardár, tak si od syna požičiate hollywoodsku herečku. Normálka.

Herry Morton (prvý z ľava) s otcom Petrom Mortonom.

Rozchod s Ashtonom Kucherom niesla herečka dosť ťažko. Bola závislá na tabletkách a trpela anorexiou. Po tom všetkom sa od nej odvrátili aj jej dcéry Rumer, Scout a Taulllulluauhh … dobre, dobre, neviem to napísať, no a čo! … proste tá s tým divným menom … ktoré má s hercom Bruceom Willisom. Ale zdá sa, že Demi už je v poriadku, rovnako ako aj vzťahy s jej dcérami. V Mexiku s ňou bola totiž aj 25-ročná Rumer a tá prostredníctvom Instagramu poslala fotografiu svojej mamy a pripísala k nej: „Som taká šťastná, že som nový rok mohla privítať s mamou a úžasnou grupou priateľov.“ Tešíme sa s tebou Rumer! … no dobre, tak pravdu … je nám to jedno Rumer, a zaujíma nás to asi tak ako aktuálny stav slovenského HDP … Rumer … Rumer? … Rumer!!! … no tak, nerev Rumer!

Rumer a Demi v Mexiku.

Neviem, ako dlho jej vydrží vzťah s hudobníkom Seanom. Isté je, že táto žena ľúbi mladé mäsko … a keď sme už pri tej gastronómii … nedáte si predsa zoschnutý krémeš, keď máte možnosť dať si Creme brulle … asi takto nejako by vám to vysvetlila Demi … uznávam, má to svoju logiku.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk