V Hollywoode niekto fetuje

pridal kara 8.1.2014 o 14:11


Ale to nie je tá novinka, o tom už vieme. Novinka je to, že sa bude točiť film o slávnej kuchárke Nigelle Lawson, a hlavnú úlohu by mala hrať Angelina Jolie.

Že ste nevedeli, že tieto dve sa podobajú? Tak sa pozerajte.

Takto vyzerá Nigella Lawson:


A takto Angelina Jolie:

Tak už viete. Nepodobajú.

Dokonca nieleže nepodobajú, ale nie sú ani len približne rovnako veľké. Nigella má ženské tvary, a Angeline padajú nohavice jej 9 ročnej dcéry Zahary (ktorá má mimochodom dnes narodeniny). Ale možno práve vďaka tejto úlohe svitne Angeline na lepšie časy, a začne konečne troška papať. Aspoň jedno celé jabĺčko za deň, nie len polovicu. To aby sa pri natáčaní náhodou nezlomila na polovicu, keď zafúka vietor.

Ale keďže teraz začal nový rok, skúsim byť optimista aspoň malú časť z neho, a pevne verím, že kompetentní dostanú rozum, a obsadia napríklad takú Monicu Belucci. Tá je aspoň typovo podobná, a ako malé plus jej nehrkajú kosti keď chodí. Skúsim byť ale ešte optimistickejšia, a poviem, že dúfam, že si výrobu tohto napínavého dramatického životopisného filmu rozmyslia úplne.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk