Kata, cecky ven!

pridal kara 14.1.2014 o 16:25


Všetkým mužom, ktorí chceli niekedy vyzliekať Kate Upton, sa teraz splnil sen.

V magazín prišiel so skvelým nápadom, ako z ich jarného vydania spraviť najpredávanejšie číslo ever. Na titulku dali fotku Kate Upton. Ale to nie je všetko. Dali tam Kate Upton, ktorú môžete sami vyzliecť jednoduchým odlepením fólie. Nie, neviem kde ho dostať kúpiť.

Do očí jej kukaj!

Kate ale len nepózovala, ale aj rozprávala. Napríklad porozprávala o tom, že ona sa s ostatnými modelkami neporovnáva, lebo pre ňu je modeling o súťažení so sebou samým, a o tom stať sa najlepším akým môžete byť. A ešte aj o tom, že chce byť vzorom pre ženy.

Ale aby ste hneď nehíkali od radosti, že tá Kate je nielen pekná ale aj múdra, podelila sa aj o to, že jej troška z toho všetkého modelkovania začína prepínať, a hneď ako počuje šťukanie fotoaparátu začne automaticky pózovať. Úplne to vidím, Kate nakupuje v potravinách, pri prechádzaní okolo uličky s alkoholom vrazí do partie narcistických tínedžerov, ktorí sa fotia na Instagram, a trapas je na svete.

A keďže je to nuda mať tu dookola stále len nejaké sexy fotky, dajme si pre zmenu sexy gifká. Vážení, nech sa páči, Kate a jej tancujúce cecky:

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk