O Bieberovi a vajciach

pridal kaja 16.1.2014 o 11:47


Justin Bieber ohlásil koniec svojej kariéry , , Moji drahí belieberi, oficiálne končím“ odkázal 19-ročný spevák svetu cez Twitter.

Krátko nato však pridal ďalší status, v ktorom skritizoval médiá a dodal, že svojich fanúšikov nikdy neopustí.

Zatiaľ čo zblbnutí fanúšikovia dezorientovane pobehovali po svojich detských izbách a striedavo plakali, jasali a kolabovali, Justin dostal skvelý nápad. Zbombardoval susedovi vajíčkami fasádu domu. Na miesto činu bola privolaná polícia. Tá podľa úradu šerifa vykonala v jeho dome zákonnú raziu, pretože škoda presiahla 400 dolárov a podľa šerifa dokonca dosiahla až 20-tisíc dolárov. Polícia mala zabezpečiť v dome videozáznam, alebo iný dôkazový materiál. Asi obaly od vajec, či čo. Neviem presne, iba tuším. Čo však viem určite je, že zatkli Bieberovho priateľa rappera Lila Zaa (vlastným menom Xavier Smith) a to za držbu narkotík, konkrétne kokaínu.

Lil Za

Hovorca šerifovho úradu informoval, že drogy boli v dome „viditeľné už pri prvom, bežnom pohľade“. Hovorca ďalej dodal, že Bieber nemal žiadnu spojitosť s drogami, ale zostáva podozrivým z vandalského útoku na susedov dom. Televízia Fox News uviedla, že na akcii sa podieľali posádky jedenástich policajných vozov.

Viem si predstaviť, ako asi reagovali dcérky policajtov, keď sa dozvedeli, kam to ide ich ocko na zásah „Tati, tati dones mi Justinov podpis, prosíííím, budem si umývať zuby každý deň, a už nebudem bratovi hovoriť, že je debil, sľubujem!“ a ocko-policajt „Sorry zlatko, som v službe.“ a dcérka „Ja ťa NE-NÁ-VI-DÍM.

Polícia v tejto veci vypočula aj nosnicu zneužitých vajec (foto, instagram/sliepka). Keď odchádzala z kancelárie šerifa pozrela sa smerom k čakajúcim novinárom a povedala „Nepodám žalobu. Ale robím to len z úcty k jeho hudbe.“ Výčitka, ktorá sa v tej chvíli zračila v jednom jej oku (v tom, ktoré bolo práve otočené k prítomným) bola však veľmi hlboká. , , Ten, kto nezniesol v živote žiadne vajce nepochopí. Koľko to dá námahy a potom sa dozviete, ako vaše zlatíčka skončili. Keď mi šerif ukázal fotky tej steny a ja som ich tam uvidela… strašné, bol to masaker.

Rezidencia Justina Biebra sa nachádza v bohatej štvrti mesta Calabasas v kalifornskom okrese Los Angeles. Vzťahy so susedmi nemá Bieber vôbec ideálne. Vlani speváka susedia obviňovali z bezohľadnej jazdy autom a z organizovania hlučných večierkov.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk