Cameron Diaz vám poradí, ako sa pekne vykakať!

pridal kara 19.1.2014 o 19:01


Cameron sa s nami zase rada podelila o jej múdrosti. Minule to bolo o ochlpení intímnych patrií, tentokrát o vyprázdňovaní.

Cameron Diaz v uplynulom týždni navštívila šou Dr. Oza, kde prišla promovať svoju knihu The Body Book. Aby to ale nebola nuda, a aby sa nerozprávali len o „beauty“ tipoch a trikoch, sa z nejakého neznámeho dôvodu rozhodli, že budú hovoriť o kakaní. Tak keby ste chceli vedieť, Cameron nemáva zápchu. Že ste to vedieť nechceli? Tak už je neskoro.

A prečo zápchu nemáva? Lebo pije veľa vody. Každé ráno po prebudení vypije liter vody na ex – predviedla to aj priamo v šou.

Následne vytiahli tácku so všetkými druhmi hovienok (fakt nežartujem, pozrite si fotky), a postupne ich začali hádzať do vody, že aký zvuk počujete pri tom ktorom druhu. Pre prípad, že by náhodou obecenstvo ešte v tomto momente nebolo dosť vydesené a znechutené, rozdali im plastelínu, a dostali za úlohu vymodelovať to, čo vylučujú oni.

Teda, priatelia, poviem vám úprimne, šou Dr. Oza som videla prvý krát teraz, ale zrejme to bol aj posledný.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk