Honza a jeho chlapci

pridal Tom 20.1.2014 o 19:10


Výnimočne nejdeme za pikoškou preletieť oceán, ba nejdeme vôbec lietať… sadáme na vlak a ideme do Česka!

Toto v podstate ani nie je mega novinka, no aj tak! Máte právo o tom vedieť (ak náhodou neviete), a ja mám naviac povinnosť Vás o tom informovať. Ide tu o verejné ohrozenie!

Neviem ako sa to stalo, neviem ani kde poriadne začať, neviem či ešte vôbec niekedy budú veci také, ako predtým… No faktom je, že česko má relatívne nový boyband! DAFUQ?!

Na popis zážitku z nich očividne nestačí ani periodická tabuľka, prinášam Vám – New Element! Ale pozor! Nikdy nečítať nahlas! Ak tak urobíte a vyslovíte “New element” 3x za sebou, členovia tejto skupiny sa objavia u Vás doma aj s análnymi kolíkmi a… A zistíte, aké je to byť Justin Bieber.

Odkiaľ že sa vlastne táto morová rana vzala? Kedy sa to stalo? Kto za ňou stojí?

Vyzerá to tak, že Jan Bendig mal zlý sen, a logicky sa ho teda rozhodol uskutočniť. A to už takmer pred rokom! Svoju existenciu snáď museli doslova tajiť, nemal som o nich najmenšieho tušenia, necítil som ani narušenie sily, nič… Nebyť bežného prehliadania bizarných pornostránok a kategórie mega-hyper-hardcore, nikdy by som ich nenašiel!

Treba ale uznať, Bendig je jediným členom tejto triády zla, ktorý vie aj spievať. Čo ale dostal od sudičiek na hlasivkách, to mu bolo ukrojené na schopnosti vyslovovať “Š” a ”Ž”.

Ďalším členom zostavy je prekvapivo Ondra Havel, (v česku) známy z muzikálov, filmov… ale hlavne zo seriálu Ulice, v ktorom hrá “frajírka Hložánka”. Nech už to znamená čokoľvek. Podľa jeho slov, už viac nechcel byť len “tým zo seriálu” a teraz sa mu to konečne podarilo – stalo sa z neho aj „to krovie“ z gaybandu boybandu.

Lukáš Cestr, ktorý je vraj športovec a showman, nám uzatvára túto sodomiu. Športovec je zrejme referencia k jeho 4 ročnej histórií s basketbalom, ale showman, neviem…? Asi kvôli jeho obočiu, pretože to je buď vtip, alebo vážna nehoda s pinzetou. Tak či onak, hotová show na jeho čele!

Lukáš okrem Freddyho Kruegera z našich nočných môr, nahradil aj Petra Šimůnka, bývalého člena skupiny. Áno, za svoju krátku existenciu už stihli aj vymieňať členov, dráma!

Lukáš Cestr - Petr Šimůnek

 

“Kluci vsadili na dynamiku a rychlost a chtějí na českou popovou scénu přinést něco nového a neokoukaného.”

A podarilo sa. To tu naozaj ešte nebolo! Skupina viac či menej spievajúcich a rovnako diskutabilne oku lahodiacich chalanov, ktorých sexualitu môžete spochybňovať s každým ich vystúpením hlbšie a hlbšie, kde jedinou výnimkou je Bendig. Tam nie je už čo spochybňovať. Jednoducho tu naozaj nič podobné ešte nebolo, a v roku 1995, kedy vznikla skupina Lunetic, tak to nebol boyband… to bolo zoskupenie oneskorených bojovníkov proti komunizmu a len médiá nás vtedy klamali. Song “Máma” bol v skutočnosti o vlasti.

New element, by sa pokojne mohli premenovať na “Honza a jeho chlapci”, keďže počuť len a len Bendiga, ktorému zvyšní dvaja chlapci robia len krovie. Dorovnávajú jeho “š” a ”ž”, usilovne sa v pozadí zvŕtajú, zatiaľ čo čakajú na svoju chvíľu, kedy príde čas na ich vlastný popevok. Umenie.

Prvým ich spoločným darom svetu bolo “Já vím, že chceš”. Prišlo to začiatkom posledného leta a odišlo snáď skôr, než by ste povedali “šušľajúci Bendig”. Krátko na to zoskupenie opustil aj Petr Šimůnek.

 

 

…čo že sme to vlastne videli? Zhmotnený sen nejednej 14tky. Výpovedná hodnota žiadna, zmysel ušiel… no parta chlapcov behala po pláži, takže YAY!!! BEST SONG EVER!!!

Tiež som z tohto klipu zmätený, asi ako ten režisér, ktorý očividne v samotnom klipe spochybňuje svoje životné rozhodnutia. Netrápte hlavy a duše, nič pre ne tam jednoducho nie je. Bol to pokus o letný hit, ktorý zostal navždy len pokusom.

Ich druhý počin je čerstvý pár dní a volá sa ”Svědomí”. Pôvodne som myslel, že ide o spoveď nadväzujúcu k prvému klipu, ktorá bude plná výčitiek, kajania sa za to, čo priviedli na tento svet. A ono nie.

V tomto klipe už môžete vidieť za Petra náhradu – Lukáša. To je ten chlapec, ktorému niekto preklial obočie.

 

Ako môžete vidieť, pri svojom druhom songu už sa sústredili aj na to, aby aspoň o niečom bol a teda si snáď rozšírili svoje publikum z radov pomalších pubertiačok, ktoré zrovna prežívajú tie tažké chvíle prechodu od barbín k penisom, aj medzi chlapcov, ktorí by za týmito pubertiačkami mali behať, no viac sa im páči školník.

Klip nám život nezmenil, ale uznávam… na to aká je to blbina, tak je to na československé pomery aspoň pekne spravené.

Pohľad na dokonale vyretušovanú Bendigovu pazuchu. YUM!

Zatiaľ sa svetu vyhrážajú kompletným CD, ktoré by malo prísť už túto jar. Audioklystír pre všetkých!

Prišiel ale čas, aby padli tie najdôležitejšie otázky:

Má toto peklom vyvrhnuté zoskupenie šancu vydržať? Dokáže udržať Bendig svoje neopätované city k Havlovi na uzde? Ako dlho ešte znesie Havel tajiť, čo naozaj cíti k Cestrovi? A naučí sa Cestr niekedy správne uchopiť pinzetu? Alebo lepšie, odložiť ju?

Odpovede prinesie len čas alebo možno nejaké, pre túto chvíľu ešte stratené, mayské proroctvo o apokalypse.

Maskulinita všade, kam len pozrieš.

Ondra Havel má tento desivý zvyk, ukazovať na každého, koho čaká análny kolík.

Viete čo to znamena.

Bendig a Havel na lodi lásky, alebo niečo.

…víkend u bohatého nemeckého mládenca?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk