Čo týždeň dal

pridal kara 2.2.2014 o 19:17


Hovorieva sa, že blondíny majú viac zábavy. Kim sa už asi dozabávala, dostala zdravý rozum a konečne sa uvidela v zrkadle, a urobila asi prvé rozumné rozhodnutie jej života – prefarbila sa späť na hnedo.

Fergie tento týždeň natáčala novú reklamu na jej vôňu pre Avon – Outspoken. Prezradila napríklad, že aj keď svoje vône miluje, nič nevonia krajšie ako jej bábätko. Tým jej bábätkom sa pochválila aj počas natáčania, a pochválila sa aj jej popôrodným telom. Super nohy Fergie, oplatilo sa ti behávať!

Tento týždeň na internet unikla aj plánovaná marcová obálka W magazínu, na ktorej je – ako inak – vyzlečená Miley. Nebodaj si niekto stále myslí, že sme ešte na to zvedaví? Miley sa na titulke tvári, akoby pred fotením stiahla tak 3 litre vína, ale to má byť asi sexi. Každopádne, aspoň, že jej predĺžili vlasy.

Beyoncé tento týždeň zverejnila fotku zo svojho detstva, na ktorej sa nápadne podobá na jej malú Blue Ivy. Vyzerá to tak, že malá má ešte stále šancu.

Justina ešte asi neprestalo baviť, že zapĺňa všetky bulvárne stránky. Včera unikla fotka, kde sa s jeho kamarátom zabávajú so striptérkou. Možno až príliš. Dotyčná vraj bola vo veku, že by mohla byť jeho mama. Super Justin! Čo vymyslíš nabudúce?

A nakoniec mocní Profesor X a Magneto! Alebo Gandalf… Akokoľvek chcete, akokoľvek ho máte najradšej. Títo dvaja hereckí kamaráti sa s fanúšikmi podelili o ich nadšenie z dnešného Superbowlu.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk