Super Bowl nás zaujíma, ale nie kvôli futbalu

pridal kara 4.2.2014 o 17:42


Zaujíma nás kvôli vystúpeniam, reklamám a trailerom.

Super Bowl je v Amerike veľká vec, ktorú každoročne s napätím pozerajú všetci američania, a ako sme videli v predošlej pikoške, aj niektorí neameričania. Niektorých zaujíma hra, niektorých veľkolepý koncert v polčase, a niektorých reklamy a trailery vyrobené špeciálne pre túto príležitosť. Poďme sa spoločne pozrieť na všetko, okrem toho futbalu.

Pozrime si najprv najzaujímavejšie reklamy:

Pre milovníkov šteniatok:

Pre milovníkov Davida Beckhama:

Pre milovníkov pistácií:

Pre milovníkov Matrixu:

Pre milovníkov Hulka:

Pre milovníkov lentilkového McFlurry:

Pre starostlivých tatkov:

Pre tých, čo si po jedle radi oblizujú prsty:

Pre všetkých, ktorí majú radi kvalitné jedlo:

Pre všetkých, ktorých bude rozčuľovať podobne ako mňa, že táto reklama ukazuje malým deťom, že je okej jazdiť na svojom psovi, a potom sa čudujú, keď im pes odkúsne polku tváre:

 

Filmových fanúšikov ale zrejme čaká sklamanie. Niekto v Hollywoode sa totiž rozhodol, že zo všetkých úspešných filmov urobí toľko pokračovaní, až to vlastne budú seriály.

Začnime megafailom – Transformers 4. Bez Megan. Bez Shiu. A tá pekná baba nie je frajerka hlavného hrdinu, ale dcéra.

O nič viac ma nenadchol ani Spider Man 2. Keďže pôvodné spracovanie s Tobeym má na krku len zhruba jednu dekádu, nerozumiem zámeru Marvel sfilmovať to znova. A navyše ma Emma Stone s blond vlasmi doslova irituje.

Troška lepšie už obišiel Kapitán Amerika, čo bude zrejme z dôvodu, že to tam zachraňuje Chris Evans:

 

A to najlepšie nakoniec – skvelé vystúpenie Bruna Marsa. A ako čerešnička na tejto torte Anthony Kiedis, ktorý si prišiel s Brunom trocha zaskákať, výborne zaspievať, a ešte aj pri tom všetkom odhlalil hruď. Lepšie to už nebude!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk