Angelina Jolie jedla!

pridal kaja 5.2.2014 o 16:47


Stalo sa to včera v Austrálii, kde hviezdny pár momentálne pobýva. Brad vytiahol Angelinu na večeru. Dosť sa bránila, ale Brad je podstatne silnejší. Namietala tiež, že „….naozaj nie som hladná, jedla som predsa v nedeľu“, nebolo jej to však nič platné. Napokon sa predsa len nechala Bradom dovliecť až do reštaurácie s rybími špecialitami Shipwreck Bar & Grill v Airlie Beach v Queenslande a na všetkých sa dokonca pekne usmievala.

Angelina zjedla jednu celú krevetu a Brad si dal stehno z jesetera… Nie, vymýšľam si. Ja vlastne vôbec netuším, či v Austrálii jeseter žije, oni tam majú také tie divné zvieratá, ktoré nežijú nikde inde. Každopádne, bola to romantická večera pre dvoch, aspoň taký bol Bradov pôvodný zámer, ale svojim spôsobom sa jej zúčastnilo ďaľších, asi tak 350 ľudí a rovnaký počet novinárov. Nadšený dav ich vítal, dotýkal sa ich a fotil odušu. Všetci z nich boli úplne hotoví. Priznávam, aj ja by som bola, keby som ich videla naživo. No a keď si všimnete tú tetu v modrom overaloniečom, tak tá dokázala zavrieť ústa až dve hodiny po ich odchode z reštaurácie.

U Angeliny sme zvyknutí, že sa rada oblieka do pestrofarebných šiat, hlavne tých vo farbách dúhy. Tie sú jej obľúbené. Tentoraz však výnimočne zvolila čiernu.

38-ročná Angelina, ktorá u protinožcov natáča svoj nový film Unbroken, si s 50-ročným Bradom v Sydney prenajali luxusnú rezidenciu v štvrti Bellevue. Má dvanásť spální, tenisový kurt, plavecký bazén aj vlastnú kinosálu, takže oni a celý ich detský zájazd tam majú všetko, čo potrebujú.

Ako píše The Sun, Angelina je známa tým, že jej deti musia ochutnať miestne špeciality, takže okrem steakov z klokana, či pizze s emu mäskom im kúpila aj fajné tučné húsenice. Jej deti sú však na niečo také zvyknuté. Hmyz jedli už aj v Ázii či Mexiku. „Vyprážané húsenice chutia ako praženica“ cituje herečku, a aby ste mali ešte lepšiu predstavu o čom je reč, jedná sa o obrie húsenice drevokaznej mory Endoxyly a patria medzi obľúbenú pochúťku pôvodných obyvateľov Austrálie. Mňam.

No nič… idem si ja zohriať tie francúzáky zo včera.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk