Miley sa už úplne pomiatla

pridal kara 7.2.2014 o 10:29


Dohodli sme sa, že nebudeme každú chvíľu písať o Miley. Ona sa to ale asi nejako dozvedela, a všemožne sa snaží tento fakt zmeniť. Dokonca až tak, že sa tentokrát vyzliekla úplne. Takže áno, nasleduje ďalšia pikoška o nej.

To, čo bude nasledovať, ocenia hlavne všetci, ktorí sa snažia schudnúť. Po tomto vás prejde chuť do jedla na celý jeden deň. A možno aj týždeň. Ak do tejto skupiny nepatríte, a patríte k tým, ktorí sa chystajú večer piť, dávajte si pozor na množstvo alkoholu. Je mi jasné, že budete chcieť vymazať tieto obrazy z pamäte, ale keďže v noci mrzne, spiť sa pod obraz boží a zaspať niekde na lavičke môže byť vcelku nebezpečné.

Treba síce uznať, že na nasledovných fotkách vyzerá celkom dobre, ale po tom všetkom čo v poslednej dobe predvádza už bude v mojich očiach navždy zafixovaná ako nechutná. Ako dostatočne desivý príklad si pripomeňme fotenie s Terrym Richardsonom, na ktorom jej boli vidieť pomaly aj vnútornosti a ešte aj kundí šlem.

Celkom odvážne bolo aj fotenie pre W magazín, z ktorého zverejnila aj fotku na twitteri (našťastie ale cenzúrovanú).

Tentokrát však zašla ešte ďalej, a pri fotení pre nemecký Vogue ukázala aj to, čo už naozaj nikoho nezaujíma – jej cecky. Miley asi zabudla, že je speváčka a nie striptérka. Rodičia by jej už mohli dať pár facek, nech sa jej ten koks vysype z nosu a začne znova rozmýšľať triezvo. Ak ste na ňu ešte stále zvedaví, na fotky stačí kliknúť a objavia sa bez cenzúry.

Klikni a pozri si Miley Cyrus bez hviezdičky

Klikni a pozri si Miley Cyrus bez hviezdičky

Klikni a pozri si Miley Cyrus bez hviezdičky







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk