Pozrime sa celebritám na žuby

pridal kaja 9.2.2014 o 13:51


Cara Delevingne sa vybrala na obed so svojou priateľkou Michelle Rodriguez a patrične sa na túto príležitosť vyparádila. Pochopiteľne, keď ideme na rande chceme vyzerať čo najlepšie, a grillz je ten správny doplnok, ktorý naše čaro znásobí. Aj Cara stavila na istotu a nezostala nič dlžná svojmu životnému krédu, že nebude vyzerať normálne, keď môže vyzerať ako debil. Jedno pozitívum tu však predsa len je. Kovová vec v ústach, tak trochu odpútava pozornosť od jej obočia.

A tu sú tri dôvody, prečo by ste mali nosiť grillz:

  1. Myslíte si, že ste až príliš atraktívni
  2. Myslíte si, že vás vaše okolie berie príliš vážne
  3. Netuším prečo

Cara sa nám chcela dovolať do redakcie, aby sa nám k tomu tiež vyjadrila, ale z dosiaľ nezistených príčin sa jej to nepodarilo.

My však vieme, že jej grillz bolo myslené viac menej ako recesia a inak je úplne v poriadku.

Nebojte sa, toto nie sú pozostatky žiadnej celebrity. S výzdobou zubov prišli ako prví starovekí Mayovia, ktorí svoje bohatstvo prezentovali tým, že si nechávali do zubov vŕtať diery a vkladali si do nich kúsky drahocenného nefritu.

Grillz sa začali objavovať ako módny výstrelok v hip hopovej komunite začiatkom 80´ rokov. Nosili ich Eddie Plein, Flavor Flav, Slick Rick či Jay Z. Tieto zubné ozdoby sa zvyknú vyrábať zo zlata, striebra, platiny a môžu byť vykladané drahými kameňmi. Ak na niečo také nemáte a po Grillz veľmi túžite, nepokúšajte sa to vyrobiť z alobalu. Nebudete mať veľmi dobrý pocit.

A tu máte vzorku ďalších známych tvárí, ktoré čaru grillz tiež podľahli.

Miranda Kerr

Beyonce

Lady Gaga

Pani Zubatá

Pani Zubatá (keď mala lepší deň)

James Franco

Chris Brown

Justin Bieber

Katy Perry

Madonna

Miley Cyrus

Kim Kardashian

Lil Wayne

Rihanna

Ke$ha

Lana del Rey

Brooke Hogan







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk