Miley Cyrus odštartovala turné Bangerz

pridal L 18.2.2014 o 5:04


Samozrejme, že vo veľkom (ne)štýle. Veď ako ináč…

Turné Bangerz odštartovala na sv. Valentína v Kanade vo Vancouveri. Vystriedala mnoho zaujímavých a tematických kostýmov (napríklad viď ten s trávou), twerkovala ostošesť, rozťahovala nohy na aute, … No bolo toho vskutku veľa. Možno až priveľa na jeden koncert.
Začiatok bol v prípade Miley skutočne epický a nečakaný. Koncert začala spustením sa na šmýkalke, ktorá predstavovala jej jazyk. Zaspievala pesničky z nového a aj starého albumu (SMS, 4X4, Love Money Party, My Darlin‘, Maybe You’re Right, FU, Do My Thang, #GETITRIGHT, Can’t Tame Me, Adore You, Drive, Rooting for My Baby, Hey Ya, Jolene, 23, Someone Else, We Can’t Stop, Wrecking Ball, Party in the U.S.A.).

POZOR! Oznam pre všetkých milovníkov Miley (veríme, že takíto nie sú, a že tento oznam je teda bezpredmetný), resp. pre tých, ktorí sa nepogrcajú keď ju vidia twerkowať so Santa Clausom, alebo súbežne spievať a tancovať: Miley si budete môcť vychutnať 10.6.2014 na koncerte vo Viedni. Cena lístkov sa pohybuje „iba“ od 59, 70 do 79, 25 eur.

Akože orál a akože Bill Clinton…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk