Cecky Kate Upton nepodliehajú gravitácii (zatiaľ)

pridal kaja 19.2.2014 o 17:40


Asi každý muž by si prial sen s Kate Upton. Napríklad taký ten príjemný, eroticko-surrealistický sen, kde takmer nahá Kate okolo neho pláva vzduchom popierajúc všetky zákony logiky. Všade samé cecky, ruky, nohy a akési bublinky. Všetko sa to točí a točí… a rozkošne vlní. Jej vlasy sa vznášajú v priestore. Raz je nad ním. Potom pod ním. Chvíľami je dokonca dole hlavou. Na moment sa mu vzdiali, aby vzápätí priplávala späť. A potom, čáry máry fuck, dotkne sa jej a ona praskne a zmení sa na jednu z tých bubliniek…

„Jožko, vstávaj.“

„Mami, niee, prečo ma TERAZ budíš!?“

„Musíš ísť do práce Jožko.“

„Ale ja tam nechcem ísť. Nemajú ma tam radi. A smejú sa mi za chrbtom… ja tú firmu proste neznášam!“

„Ale ty tam musíš ísť. Si tam riaditeľ.“

Kate Upton pózovala pre časopis Sportts Illustrated, ktorý možno prirovnať k pánskemu magazínu pre športových fanúšikov a vychádza od r. 1954. Na jeho titulke sa pravidelne objavujú sporo odeté modelky. V r.1995 to bola napríklad aj manželka Paľa Haberu Daniela Peštová.

21-ročná Upton spolupracuje s časopisom 2 roky. Tentoraz fotila modely plaviek pre „2014 Sports Illustrated Swimsuit Issue“. Fotenie prebiehalo v lietadle so „zero G“ (nulovou gravitáciou). Ďaľšie modely plaviek boli fotené na pláži. No teda plaviek… v prípade Kate, sú niektoré z nich, len akési krytky na bradavky. Všetko to máte pod článkom, je tam toho do zbláznenia.

Vedeli ste, že odborníci z NASA skúmali, či je možné mať v stave beztiaže pohlavný styk? Robili nejaké počítačové simulácie, či čo, a prišli na to, že teoreticky áno, ale mohli by ste praktizovať len štyri pozície lásky. Na ostatné by ste už potrebovali elastické popruhy, aby ste sa s partnerom od seba nevzdialili. Lenže základnú vec, či je muž v priestore bez gravitácie schopný dosiahnuť erekciu, tak to nevedia. Čo v tom NASA vlastne robia? Flákajú sa? A to som raz chcela letieť do vesmíru. Ale už nechcem. Kým to tí babráci s tým stykom poriadne nepreskúmajú. Čo by som v tom vesmíre potom robila? Štrikovala?

No a už fakt stačilo …

Kate predviedla pre Sports Illustrated aj sexi oblečenie s Tyrou Banks







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk