Zjazvení láskou

pridal kara 22.2.2014 o 13:49


Aj celebrity sú len ľudia, a niekedy sa šialene zamilujú. Niekedy až tak šialene, že si svoju polovičku dajú vytetovať. A niekedy to nevyjde, a oľutujú to. Poďme sa pozrieť na láskou potetované celebrity.

Lamar Odom a Khloe Kardashian sa mesiac po svadbe rozhodli dať si spoločné tetovanie – iniciály toho druhého. Khloe v decembri podala žiadosť o rozvod.

Brian Austin Green a Megan Fox, ktorí sa v týchto dňoch tešia z narodenia druhého spoločného syna, si tiež vyjadrili lásku tetovaním. Brian si dal vytetovať Megan k srdcu – nad ľavý cecek. Megan si tiež dala vytetovať jeho meno, no na spodné brucho.

Aj Johnny Depp mal pomotanú hlavu z lásky – z lásky k Winone Ryder. Láska nevydržala, a Johnny si nechal ´Winona Forever´upraviť na ´Wino Forever´.

Svojho času ešte len zasnúbený párik Katy Perry a Russel Brand si dali rovnaké tetovanie „Anuugacchati Pravaha“, čo v sanskrite znamená ´ísť s prúdom´. Manželstvo im vydržalo 14 mesiacov.

Označkovaný je aj novomanžel Kaley Cuoco, ktorý si nechal vytetovať nielen jej meno, ale aj dátum ich sobáša do srdiečka.

Aj David Beckham má na ruke vytetované meno svojej zákonitej.

Pár mesiacov po svadbe si dal vytetovať svoju manželku aj Marco Perego. Tentokrát ale nie jej meno, ale jej tvár. Má šťastie, že je Zoe kočka.

Vyzerá to tak, že aj Justin Bieber si dal vytetovať v čase zaľúbenia tvár svojej milej Seleny. Prevedenie tetovania je ale asi také kvalitné, ako by som ho robila ja, takže posúďte sami, či to Selena je, alebo nie je.

Krátko po narodení syna sa rozhodla označkovať sa tvárou svojej polovičky aj Amber Rose. Wiz si zase dal vytetovať na palec jej meno.

Tori Spelling a Deam McDermott zrejme vzhľadom na Deanove aféry svoje tetovania už oľutovali. Tori si dala vytetovať Deanov manželský sľub, Dean si dal na ruku vytetovať obrázok Tori v podprsenke. Akurát na tom obrázku chýba Torina povestná priepasť medzi prsiami.

Angelina si meno svojho bývalého manžela dala odstrániť a pretetovala inou láskou – láskou k svojim deťom. Na ruke má vytetované súradnice miest, kde sa všetky jej adoptované aj biologické deti narodili.

Eva Longoria asi trpko oľutovala svoje dve tetovania, keď zistila, že ju jej teraz už bývalý manžel Tony Parker podvádza. Na zápästí mala vytetovaný dátum ich svadby, na krku ´nine´, čo je číslo Tonyho dresu.

Aj Channing Tatum a Jenna Dewan Tatum si dali spoločné tetovanie, a to počas svadobnej cesty na Bali. Tetovanie znamená ´side by side´, čiže bok po boku.

Aj Marc Anthony si dal vytetovať meno svojej ženy – Jennifer. To bolo krátko po rozchode už bolo prekryté iným.

Heidi Klum mala vytetované Sealovo meno, a každému dieťaťu venovala jednu hviezdičku. Aké milé, škoda, že to nevydržalo, a tetovanie mizne tak, ako vymizla láska v ich manželstve.

Zlatokop Nick Cannon sa označkoval dokonca ešte pred svadbou, a to obrovským tetovaním cez chrbát ´Mariah´.

Pamela Anderson mala na prstenníku vytetované meno svojho muža ´Tommy´. Po ich rozvode nechala tetovanie prerobiť na ´Mommy´.

Aj Denise Richards mala vytetované meno svojho manžela, tentokrát na nohe. Po rozvode sa z Charlieho stala víla.

V roku 2009 si nechal vytetovať svoju drahú Pink aj Carey Hart. 

 

Ponaučenie na záver? Think before you ink.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk