Čo týždeň dal

pridal kara 23.2.2014 o 19:12


Minule sme začali zmenou farby u Kim Kardashian, teraz začnime Britney Spears. Tá sa len pred dvoma týždňami rozlúčila s blond hrivou, ale už ju začala nudiť aj hnedá, a tak máme z Britney ryšavku.

Ako ste sa už dočítali na našej Facebook stránke, Christina Aguilera sa na Valentína zasnúbila. A o pár dní už sme múdrejší a vieme prečo – Christina čaká svoje druhé dieťa, prvé s priateľom Mattom Rutlerom. Nejaký ich výborný kamarát sa nezabudol s bulvárom podeliť o tom, že dieťa bolo neplánované. Na fotkách nájdete Christinin skromný snubák, a fotku z jej prvého tehotenstva (čo je dôvod, prečo sa tešíme z toho druhého).

Tento týždeň sa medzi šialené celebrity konečne zaradila aj Megan Fox. S manželom Brianom Austinom Greenom svojho druhého syna pomenovali Bodhi Ransom Green. Ktovie prečo, možno z pomsty, za to že má Megan z tehotenstva s ním nejakú tú striu. Alebo sa mu chcela pomstiť za prvé tri mesiace tehotenstva, ktoré boli podľa jej slov veľmi ťažké a trpela veľkými nevoľnosťami. Asi sa to nikdy nedozvieme, čo ale vieme je, že malý Bodhi Ransom bude zrejme potrebovať v budúcnosti terapiu.

Ďalší čerství rodičia – Simon Cowell a Lauren Silverman, nechali svojho len týždňového Erica doma a šli radšej vyvenčiť psov. Z ich úsmevov súdim, že malý zatiaľ nezačal vrieskať celé noci. Veď počkajte.

Vo štvrtok sa na Vogue karnevale v Sao Paule objavila Alessandra Ambrosio. Neviem síce čo je toto za kostým, ale dávam palec hore, keďže som toho názoru, že modelky Victoria Secret by mali chodiť celý čas polonahé.

Ryan Gosling nám v stredu zlomil srdce, keď sa ukázal v dome Evy Mendes a poprel tým niekoľkomesačné špekulácie, že im to neklapalo a obaja sú opäť voľní. Teraz neviem, kto bude smútiť viac, Ryanov fanclub alebo Evin?

Fergie sa teší, že sa jej podarilo schudnúť po pôrode, a svoje telo ukazuje kde sa dá. Minule to bolo na natáčaní reklamy pre Avon, tentokrát pre Calvina Kleina.




Miley Cyrus ešte stále trpí utkvelou predstavou, že je sexy, a že jej všetci chcú strčiť jazyk do papule. Katy Perry jej to ale ukázala. She kissed Miley and didn´t liked iiiit lalalaaaa. Potom, ako sa jej Miley pokúsila dať oliza, Katy doslova ušla netváriac sa pritom nadšene.




V piatok sa poriadne vybláznili Jimmy Fallon a Justin Timberlake, keď v The Tonight Show začali rapovať ´History of rap´, kde môžete počuť množstvo známych rapových pesničiek, napríklad od Snoop Doga, Kriss Kross, Run DMC a od mnoho ďalších.

 

Mila Kunis je novou tvárou Jim Beam, a tu sú prvé zverejnené reklamy. No nech robím čo robím, nejako tejto drobnej krehkej dievčine neverím, že pije whisky.
















Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk