Keď sa celebrity pripravujú o poctivosť

pridal kara 24.2.2014 o 22:21


Milý denníček, dnes som prišla o poctivosť. Aj keď som roky nosila prsteň čistoty, nakoniec som neodolala tomu, aby môj prvý zárez bola celebrita, zahodila prsteň a šla do toho. S pozdravom, Celebrita.

Selena Gomez patrí k tým celebritám, ktoré roky nosili už spomínaný prsteň čistoty. No potom jej Justin pomotal hlavu a Selena s ním skočila do postele (čo určite teraz ľutuje). Justin sa o to ako pravý gentleman nezabudol podeliť s priateľmi, a tí to viac ako radi posunuli médiám. Vraj hneď ako súhlasila so sexom vedel, že ho naozaj miluje.

Aj Selenina dobrá kamoška Taylor Swift patrí k tým, ktoré chceli mať sex až po svadbe. Neuveríte, no ani v tomto prípade to nevyšlo. Taylor sa zaľúbila do Jakea Gyllenhaala, a bolo po poctivosti. No potom sa Jake práve v deň Tayloriných 21. narodenín rozhodol, že už jej nenapíše, a tak bolo aj po láske. A keď sa Taylor so záchvatom plaču zavrela do kúpeľne, bolo aj po oslave 21. narodenín.

Aj Joe Jonas prekvapivo patril k tým, ktorí nosili prsteň čistoty. No keď mal 20 rokov a po svojom boku sexicu Ashley Greene, sex sa nejako dostavil aj bez tej svadby.

Jessica Simpson si tiež predsavzala, že po prvý krát bude až po svadbe. Síce to tak asi úplne nebolo, ale bolo to aspoň s jej prvým manželom – Nickom Lacheyim, s ktorým boli svoji v rokoch 2002 – 2005, a mali aj svoju reality šou.

Posteľou Kim Kardashian prešlo mnoho chlapov. A možno aj žien, ktovie. No tým úplne prvým, ktorý sa teda nemusí báť pohlavných chorôb, bol TJ Jackson, synovec Michaela Jacksona.

Herečku a speváčku Mandy Moore pripravil o panenstvo Wilmer Valderrama, ktorého zrejme registrujete ako aktuálneho priateľa Demi Lovato. S tou už chodí nejaký ten piatok, a tak je celkom možné, že ešte stihol aj jej poctivosť.

Krásna Jessica Alba bola pannou do svojich 18tich rokov. Vtedy sa rozhodla posunúť svoj vzťah so svojou prvou veľkou láskou na ďalší level. A kto bol ten šťastný? Nikto iný ako Michael Weatherly! Áno, je to ten fešák z NCIS.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk