Alex na utorok

pridal Minnie 25.2.2014 o 7:18


Nevadí, že Švédi prehrali 0-3 v hokeji, aj tak majú stále fajných chlapov.

Alexander Johan Hjalmar Skarsgard (37) je sexy chlap zo Stockholmu. Do filmu sa dostal už ako sedemročný chlapček, keď hral v Ake and His World (Ake och hans värld). Sláva, ktorú mu priniesla ďalšia rola v 13tich (The Dog That Smiled) ho znechutila natoľko, že na dobrých 6-7 rokov nechal herectvo na pokoji. Namiesto toho vstúpil v 19tich na 18 mesiacov do armády do protiteroristickej jednotky. Po skončení služby sa išiel učiť byť hercom (ako je to už zvykom) do Leeds Metropolitan University a neskôr Marymount Manhattan College.

Vidieť ste ho mohli v seriáli True Blood, Zoolander, Generation Kill, Battleship (spolu s Taylorom Kitschom a Rihannou) alebo v The East (s Ellen Page a Brit Marling). A teraz trošku vizualizácie.

(Alex a kolegyňa Brit Marling)

Nejaké tie zaujímavosti na záver – jeho mama sa volá „My“, má 5 vlastných a 2 nevlastných súrodencov, fandí futbalovému mužstvu Hammarby IF, objavil sa v klipe Lady GaGa Paparazzi, bude hrať filmového Tarzana, na zvládnutie amerického prízvuku vo filmoch si najal „kouča“ a bol päťkrát vyhlásený ako najsexy muž Švédska.

A rád sa baví ??







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk